Veliefendi Hipodromu Çevresindeki Yangınları Çıkardığı Şüphesiyle Gözaltına Alınan S.D. Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Veliefendi Hipodromu Çevresindeki Yangınları Çıkardığı Şüphesiyle Gözaltına Alınan S.D. Tutuklandı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün yaptığı incelemeler sonucunda, Veliefendi Hipodromu çevresinde çıkan yangınlara sebep olduğu şüphesiyle gözaltına alınan S.D., tutuklandı. Şüphelinin daha önce seyis olarak çalıştığı ve asayiş suçlarından kaydının bulunduğu belirtildi.

06.08.2023 16:50

İstanbul'da Veliefendi Hipodromu çevresindeki yangınları çıkardığı şüphesiyle gözaltına alınan S.D. tutuklandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Tem Şube müdürlüklerince Veliefendi Hipodrumu çevresindeki yangınlara yapılan incelemelerde; 6 aracın muhtelif düzeylerde hasar gördüğü, herhangi bir ölü, yaralı olmadığı, kamera çalışmalarında üzerinde beyaz T-shirt, mavi kot pantolon bulunan yaklaşık 35 yaşlarında bir erkek şüphelinin olduğu ortaya çıkmıştı. Dün olay yeri yakınlarında bulunan Turan Güneş Bulvarı yanı sazlık alanda 5 ayrı noktada daha yangın kundaklama olayı meydana geldi. Adı geçen bölgede yapılan kamera çalışmalarında da yine aynı şüpheliye ait görüntülere rastlanılmıştı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; eşkal bilgileri ve yapılan araştırma sonucunda, şüphelinin S.D. isimli kişi olduğu belirlendi. Şüphelinin daha önce seyis olarak çalışmakta iken 1 yıl önce işten çıkarıldığı öğrenildi. Şüphelinin asayiş suçlarından kayıtları olduğu belirtildi. Şüpheli S.D.'nin saat 08.15 sıralarında olay yeri olan hipodrom yakınlarındaki Bakırköy Yeni Mahalle Çırpıcı Deresi Marmaray Köprü altında yakalanmıştı.

Şüpheli S.D., bugün sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Veliefendi Hipodromu Çevresindeki Yangınları Çıkardığı Şüphesiyle Gözaltına Alınan S.D. Tutuklandı
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Veliefendi Hipodromu Çevresindeki Yangınları Çıkardığı Şüphesiyle Gözaltına Alınan S.D. Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement