Vestel'in Yeni Reklam Filmi Tv'den Önce Web'de - Son Dakika
Güncel

Vestel'in Yeni Reklam Filmi Tv'den Önce Web'de

Vestel\'in Yeni Reklam Filmi Tv\'den Önce Web\'de

Yıkama ve kurutma Vestel'le şimdi tek makinede.

09.02.2013 08:13

Vestel, bu akşam TV kanallarında yayına girecek yeni reklam filminde, çamaşırları yıkama ve kurutma işlemini tek makinede birleştiren kurutmalı çamaşır makinesinin tüketicilerin hayatlarını nasıl kolaylaştırdığını anlatıyor. Ecem Özkaya'nın rol aldığı filmde, 35 dakikada hem yıkayan hem kurutan kurutmalı çamaşır makinesinin sunduğu pratik çözümlerin altı çiziliyor.

Teyzesine misafirliğe gelen minik yaramaz ve annesinin Ecem Özkaya'nın evinde kurutmalı çamaşır makinesi ile tanışmalarının anlatıldığı reklam filminin senaryosu Güzel Sanatlar Saatchi&Saatchi reklam ajansı tarafından hazırlandı. Reklam filminin prodüksiyonu Dijital Sanatlar ve Digiflame'e ait. Filmin yönetmenliğini ise Can Ulkay üstlendi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vestel'in Yeni Reklam Filmi Tv'den Önce Web'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement