Vıaland Avm "EFSANE İndirim"Le, Alışverişi Şenlik Yapacak! - Son Dakika
Güncel

Vıaland Avm "EFSANE İndirim"Le, Alışverişi Şenlik Yapacak!

Vıaland Avm "EFSANE İndirim"Le, Alışverişi Şenlik Yapacak!

İstanbul Shopping Fest (İSF)'in katılımcılarından ve kapanış gecesi sponsoru olan VIALAND AVM, "Efsane İndirim" günü ile tüm alışveriş tutkunlarına bugüne kadar görülmemiş bir fırsat sunacak.

04.06.2014 15:43  Güncelleme: 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alışverişi, her bütçeye uygun, gerçek bir festivale dönüştürecek olan VIALAND AVM'deki "Efsane İndirim", 29 Haziran günü saat 21.00 ile 22.00 arasında yapılacak. VIALAND AVM içerisinde yer alan dünya çapındaki en seçkin markalar, belirledikleri adetteki ürünler için uygulayacakları çok özel satış fiyatlarıyla şaşkınlık yaratırken, indirim uygulayacakları ürünlerini de mağazaları içerisinde özel bir kategoride ziyaretçilerine sunacaklar.

Ünlü modellerle göz kamaştıran defile

VIALAND AVM, İSF'nin kapanış gününde düzenlenecek ve adından uzun süre söz ettirecek olan "Efsane İndirim"in hemen öncesinde renkli bir defileye de sahne olacak. Saat 20.30'da başlayacak olan defile, sergilenecek ürünler kadar görsel şovu ve yaratacağı atmosferle de göz kamaştıracak. Şenay Akay, Ece Gürsel, Simge Tertemiz, Didem Taslan ve Hasan Yalnızoğlu gibi birçok profesyonel modelin katılacağı defilede, VIALAND AVM'deki markaların ürünleri moda meraklıları ile buluşacak.

100 futbol sahası büyüklüğünde bir alana yayılmış olan VIALAND'in içindeki VIALAND AVM, 200'ün üzerindeki mağazasıyla, eğlence ve alışveriş zevkini bir arada sunmaya devam ediyor. VIALAND AVM, ziyaretçilerine sadece keyifli bir alışveriş sunmakla da kalmıyor. Yeni bir sanat dalı olan ve 3 boyutlu resim, video ve enstalasyonlardan oluşan 'Canlı Müze', keyifli anların tadını çıkarabilecekleri Bowling Salonu ve en son teknoloji ile donatılmış Sinema Salonları ile müşterilerine bambaşka bir yaşamın da kapılarını aralıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vıaland Avm 'EFSANE İndirim'Le, Alışverişi Şenlik Yapacak! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement