Vitamin'den 24 Kasım'a Özel "Pusula Sözler" Etkinliği - Son Dakika
Güncel

Vitamin'den 24 Kasım'a Özel "Pusula Sözler" Etkinliği

Vitamin\'den 24 Kasım\'a Özel "Pusula Sözler" Etkinliği

Vitamin Öğretmen portalı VitaminOgretmen.com, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü düzenlediği Twitter ve Facebook etkinliği ile kutluyor.

25.11.2013 09:04  Güncelleme: 09:01

Vitamin Öğretmen portalı www.VitaminOgretmen.com, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü düzenlediği Twitter ve Facebook etkinliği ile kutluyor. "Pusula Sözler" adı verilen etkinlikte, her gün pusula sözlerini Facebook ve Twitter üzerinden paylaşan 25 öğretmene, üzerinde paylaştığı sözün yazdığı, özel tasarlanmış kupa hediye edilecek.

Mesleki gelişim ve paylaşım portalı Vitamin Öğretmen, Türk Telekom grup şirketi Sebit Eğitim Bilgi Teknolojileri AŞ'nin öğretmenlere yönelik öncü uygulamalarından biri. Öğrencilerin öğrenim sürecine olduğu kadar, öğretmenlerin mesleki yaşamını da teknolojiyle kolaylaştırmayı hedefleyen Vitamin markası, bu portalla sayıları her gün artan 150 bine yakın öğretmene ücretsiz hizmet veriyor.

Öğretmenlerin sosyal platformları aktif kullanımından hareketle düzenlenen etkinlik, 24 Kasım 2013 saat 00.00'da sona eriyor. Etkinlik, www.VitaminOgretmen.com adresinden takip edilebilir.

24 Kasım 2009 tarihinde yayın hayatına başlayan, bu yıl da 4.yaşını kutlayan Vitamin Öğretmen portalı, bugüne kadar "sanal sınıf" üzerinden düzenlediği "Canlı Eğitimler"de toplam 59 bin 884 öğretmen ağırladı. Katılamayan öğretmenlerin de aynı eğitim videolarına, istedikleri her an Vitamin Öğretmen üzerinden ulaşabilmeleri sağlanıyor.

Portal, yaşayan en etkili eğitim kuramcılarından biri olan Howard Gardner, dünyaca ünlü eğitim teknolojileri profesörü TED Talks konuşmacısı Sugata Mitra gibi önemli isimleri de Türkiye'de öğretmenlerle buluşturdu. Öğretmenlerin her konuda içeriklerini, fikirlerini ve deneyimlerini paylaştıkları alanlar da sunan Vitamin Öğretmen, dünyada bu kapsamdaki ilk portal olma özelliğini taşıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vitamin'den 24 Kasım'a Özel 'Pusula Sözler' Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement