Vizeye Takılan Engelli Genç, Belçika'da Doğum Yapacak Eşine Kavuşmak İstiyor - Son Dakika
Güncel

Vizeye Takılan Engelli Genç, Belçika'da Doğum Yapacak Eşine Kavuşmak İstiyor

Vizeye Takılan Engelli Genç, Belçika\'da Doğum Yapacak Eşine Kavuşmak İstiyor

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde 5 yıl önce geçirdiği tren kazasında sol eli ve her iki ayağını bilekten kaybeden 20 yaşındaki Rıdvan Paça, Belçika'da yaşayan ve doğum hazırlığı yapan eşi 19 yaşındaki Yasemin Paça'nın yanına vize alamadığı için gidemiyor.

26.01.2016 12:57

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde 5 yıl önce geçirdiği tren kazasında sol eli ve her iki ayağını bilekten kaybeden 20 yaşındaki Rıdvan Paça, Belçika'da yaşayan ve doğum hazırlığı yapan eşi 19 yaşındaki Yasemin Paça'nın yanına vize alamadığı için gidemiyor.

Bedensel engelli Rıdvan Paça, sosyal medya üzerinden Belçika'da oturan Yasemin Paça ile tanıştı. Birbirlerine aşık oyan Rıdvan ile Yasemin, 27 Nisan 2015'de Tarsus'ta yapılan düğünle yaşamlarını birleştirdi. Bir süre sonra Belçika'ya dönen genç kadın, eşini de ülkesine davet edip vize için hazırlıklara başladı. Ancak sorunlu bir hamilelik geçiren genç kadın işinden ayrılmak zorunda kaldı. Bu yüzden de vize şartlarını yerine getiremediğini belirten Paçar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan yardım istedi.

20 gün sonra Belçika'da doğum yapacak olan eşinin yanında olmayı çok isteyen Rıdvan Paça, "Başbakan Yardımcımız Lütfi Elvan ile Mersin ziyaretinde görüştüm. Bana bu sorunu aşmam için yardımcı olacağına söz verdi. Ancak şu an kendisine ulaşamıyorum. Başbakanımız ve Cumhurbaşkanımıza bana yardımcı olmaları için yalvarıyorum. Eşimi çok seviyorum, iyi bir eş olmak, iyi bir baba olmak istiyorum. Ne olur beni eşime ve doğacak olan çocuğuma kavuştursunlar" dedi. - Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vizeye Takılan Engelli Genç, Belçika'da Doğum Yapacak Eşine Kavuşmak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement