Wellington Kimdir? (Galatasaray Haberleri) - Son Dakika
Güncel

Wellington Kimdir? (Galatasaray Haberleri)

Wellington Kimdir? (Galatasaray Haberleri)

Galatasaray, Felipe Melo'nun yerine Sao Paulo'nun 22 yaşındaki yıldızı Wellington'ı getiriyor. Sarı-kırmızılılar, Wellington'ı 1 yıllığına kiralamak için Sao Paulo'ya 2 milyon avro önerdi.

07.07.2013 11:33  Güncelleme: 11:34

Brezilyalı ön liberonun bonservisinin yüzde 40'ı Sao Paulo'da, yüzde 30'u babasında, kalan yüzde 30'u da menajerlik şirketinde. Bu durum da fiyatını katlıyor. Başkan Ünal Aysal'ın "Önceliğimiz ön libero" dediği pozisyon için birçok futbolcunun adı geçti. " Felipe Melo, Gökhan İnler, Obi Mikel, Kuznamonvic" derken şu an üzerinde durulan isim geleceğin yıldız adaylarından Wellington. 22 yaşındaki futbolcu için sarı-kırmızılı idareciler 3'e bölünmüş durumda. Çünkü sambacının bonservisi 3 parça. En büyük pay yüzde 40 ile Sao Paulo'da. Ardından yüzde 30'arlık dilimlerle babası ve menajerlik şirketi Wellington'un haklarına sahip. Bonservisi üçe bölündüğü ve her kesim kendi menfaatini düşündüğü için genç futbolcunun bonservisi de katlanıyor.

CİMBOM KİRALAYACAK

Sao Paulo'nun yüksek bonservis bedeli belirlediği Wellington için G.saray 'Melo formülünü' devreye soktu. 2 sezondur Brezilyalı futbolcuyu Juventus'tan kiralayan Aslan, Wellington için de aynı hamleyi uygulayacak. Cimbom aynı Melo'da olduğu gibi satın alma opsiyonunu da kontrata ekleyecek.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Wellington Kimdir? (Galatasaray Haberleri) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement