WTA İstanbul 2013'te Yarı Finalistler Belli Oldu - Son Dakika
Güncel

WTA İstanbul 2013'te Yarı Finalistler Belli Oldu

WTA İstanbul 2013\'te Yarı Finalistler Belli Oldu

Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleştirilen organizasyonda, saat 13.00'te çiftler yarı final ilk maçında Nadia Petrova (Rusya)-Katarina Srebotnik (Slovenya) ikilisi, Peng Shuai (Çin)-Hsieh Su-Wei (Tayvan) çiftiyle karşılaşacak.

27.10.2013 12:18  Güncelleme: 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'un ev sahipliğinde gerçekleştirilen TEB BNP Paribas WTA Championships'te yarı finale çıkan isimler belli oldu. 3 gün süren Kırmızı ve Beyaz grup karşılaşmalarının ardından çiftler ve teklerde bugün birbirinden çekişmeli karşılaşmalar oynanacak.

Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleştirilen organizasyonda, saat 13.00'te çiftler yarı final ilk maçında Nadia Petrova (Rusya)- Katarina Srebotnik (Slovenya) ikilisi, Peng Shuai (Çin)-Hsieh Su-Wei (Tayvan) çiftiyle karşılaşacak.

Daha sonra tekler yarı final maçlarıyla devam edecek turnuvada ilk olarak Çinli Li Na ile Çek Petra Kvitova karşı karşıya gelecek. Bu maçın ardından teklerde ABD'li Serena Williams ile Sırp Jelena Jankovic karşılaşması oynanacak.

DÜNYANIN BİR NUMARALI İSİMLERİ ÖDÜLLERİNİ ALDI

TEB BNP Paribas WTA Championships'te bu sezon tekler ve çiftlerde dünya sıralamasının 1 numaralı isimleri ödüllerini İstanbul'da aldı. Son gün grup maçları sırasında WTA dünya sıralamasının birincileri Serena Williams ile Errani-Vinci çiftine kupa verildi.

Organizasyonun gerçekleştirildiği Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen törende, teklerde dünyanın bir numarası ABD'li Serena Williams ile çiftlerde zirvede bulunan İtalyan Sara Errani ve Roberta Vinci, kupalarını WTA Başkanı Stacey Allaster ile Dubai Duty Free Kurumsal İletişim Kıdemli Başkan Yardımcısı Salah Talak'tan aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel WTA İstanbul 2013'te Yarı Finalistler Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement