X-Men 2 Filmi - Son Dakika
Güncel

X-Men 2 Filmi

X-Men 2 Filmi

X-Men 2 filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. X-Men 2 filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

01.07.2011 21:51

Onlar evrimin bir sonraki halkasıydılar. Her biri doğuştan eşi benzeri bulunmayan farklı bir genetik mutasyona uğramış, bunun sonucu olarak olağan dışı güçler elde etmiştir. Nefret ve önyargı ile kaplı bu dünyada onlar bilimsel acaiplikler....doğanın ucubeleri ... farklılıklarını kabullenemeyenler tarafından toplumdan dışlanmış varlıklar. Her ne kadar sosyal çevreleri onları şiddetle reddetse de X-Men ve binlerce mutant dünya üzerindeki varlıklarını sürdürmektedirler.

Dünyanın en güçlü telepati yeteneğine sahip insanlarından biri olan Profesör Charles Xavier%%1%ın koruması ve otoritesi altında ,bu özel donatılmış öğrenciler kendilerine bahşedilen gücü nasıl kontrol altına almaları gerektiğini ve insanlığın iyiliği için nasıl kullanabileceklerini öğrenmektedirler. Onları aslında korkutan bir dünya vardır karşılarında.

“X-Men” i perdesine taşıyan ekip bu kez tüm seyircileri için bir efsaneye dönüşen kahramanların hikayelerinin yeni bölümü için bir araya geldi.... X2... Gelmiş geçmiş en çok satan çizgi roman kahramanlarından uyarlanan hikayenin ilk bölümü Amerika%%1%da 2000 yılı yazında vizyona çıktı.

EVRİMSEL SIÇRAMA

Daha büyük. Daha iyi. Daha çok. “X-Men”in yönetmeni Bryan Singer tüm bu özellikleri X2 yakalamak istediğini ve daha iyi ve daha çoğa doğru yol almak istdiğini söylüyor. Singer’ın yeni film isteği filmin yapımcıları ve stüdyosu için bir sürpriz olmamış. Onun çizgi karakterlere karşı gösterdiği saygı, ciddiyet ve yaklaşımı milyonlarca sadık “X-Men” okuru ve izleyicisi tarafından memnuniyetle karşılanmıştı.

Singer üzerine düşen görevi “X-Men”e üç boyutlu bir ton kazandırarak ve stili bozmayarak yerine getirmeye çalışmış. “Bryan X-Men karakterlerini ve onların dünyasını gerçekten severek büyümüştü. Bu yüzden X2%%1%yi yönetmen konusunda hiç bir sorgulaması olmadı” diyor bundan on yıl önce ilk X-Men filminin için kolları sıvayan yapımcı Lauren Shuler Donner. filmin diğer yapımcısı Ralph Winter ise: “Bu filmin ve karakterlerin böylesine popüler olması Bryan%%1%ın muhteşem bakış açısı sayesindedir. O tüm karakterlere gerçek oldukları hissi ile yaklaşıp sanki kapı komşunuzmuş gibi hissettirmeyi başarmıştır. Her ne kadar bazen inanılmaz ve olağanüstü güçlü ve bir o kadar da tehliklei olsalarda onlar olağandışılıklarının yanında gerçekçi karakterler.”

X2 için Singer devasa kanvaslar boyayıp büyük stüdyolar kiralayarak daha geniş bir çekim dönemi içinde daha büyük bütçeler ile çalışabilecekken bu film için çok daha fazlasını istedi. X2 de aksiyon, efektler, çekim setleri ve yerleri konusunda çok daha geniş bir yelpaze kullanılırken kahramanlar da yepyeni bir fanatik kitlesine sahip oldu.

X2 için Singer%%1%ın aklında geleneksel bir seri film çekmekten çok daha fazlası vardı. Zorlu kaynakları kullanarak karakterleri tanıtmaya ve daha sonra belki de unutulacak görüntüler ortaya koymaktansa X-MEN mitolojisinin daha derinlerine inerek onların güçlerinden ve birbirleriyle olan ilişkilerinden faydalanmayı seçmiş. “X2 bir devam filmi değil. Bu ilk filmde anlatılan evrim efsanesinin yeni bir macerası. Yalnızca birinci filmdeki karakterleri kullanarak onların yeni maceralarına ve birbirleri ile olan ilişkilerine yer vermeyi seçmiş. Ve tabii ki yepyeni kötü karakterler..."

“Her iyi çizgi romanda olduğu gibi X-Men evreni de gün geçtikçe büyüyüp gelişmek üzere yaratılmıştı. Bu hikayeler sonsuza dek sürebilirdi. İşte bu devamlılık hissi bana efsaneyi, hikayeleri, karakterleri ile çok daha karanlık, daha esprili, daha romantik yapma özgürlüğünü verdi.”

X2 dünyası Stan Lee%%1%nin X-Men%%1%i 40 yıl önce yarattığı çizgi romanındaki gibi bilinmezden korkma ve dayanıklılık temalarını işlemeye devam ediyor. “Ve hala anlaşılamadıkları ve toplumdan dışlandıkları için zarar verici olmaya devam edenleri anlatıyor.” Diye ekliyor Lauren Shu

Son Dakika Güncel X-Men 2 Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement