Xi, Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev ile Görüştü - Son Dakika
Güncel

Xi, Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev ile Görüştü

Xi, Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev ile Görüştü

Xİ'AN, 18 Mayıs (Xinhua) -- Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Çin-Orta Asya Zirvesi ve resmi bir ziyaret için Çin'de bulunan Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev ile Çin'in kuzeybatısındaki Shaanxi eyaletinin Xi'an kentinde bir araya geldi.

18.05.2023 10:31  Güncelleme: 10:42

Xİ'AN, 18 Mayıs (Xinhua) -- Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Çin- Orta Asya Zirvesi ve resmi bir ziyaret için Çin'de bulunan Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev ile Çin'in kuzeybatısındaki Shaanxi eyaletinin Xi'an kentinde bir araya geldi.

Xi, Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev ile Görüştü
Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Çin-Orta Asya Zirvesi ve resmi bir ziyaret için Çin'de bulunan Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev ile Çin'in kuzeybatısındaki Shaanxi eyaletinin Xi'an kentinde bir araya geldi, 17 Mayıs 2023. (Fotoğraf: Liu Bin/Xinhua)
Xi, Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev ile Görüştü
Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Çin-Orta Asya Zirvesi ve resmi bir ziyaret için Çin'de bulunan Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev ile Çin'in kuzeybatısındaki Shaanxi eyaletinin Xi'an kentinde bir araya geldi, 17 Mayıs 2023. (Fotoğraf: Huang Jingwen/Xinhua)
Kaynak: Xinhua

Son Dakika Güncel Xi, Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev ile Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement