Yalçıntaş Bilinmeyen Yönlerini Anlattı - Son Dakika
Güncel

Yalçıntaş Bilinmeyen Yönlerini Anlattı

Yalçıntaş Bilinmeyen Yönlerini Anlattı

Şanlıurfa'da sevenleri ile buluşan şarkıcı İlyas Yalçıntaş bilinmeyen yönlerini anlattı.

28.02.2016 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da konser veren şarkıcı İlyas Yalçıntaş, konseri sırasındaki söyleşide bilinmeyen yönlerini sevenleri ile paylaştı.

Katıldığı 'X Factor' yarışmasında seslendirdiği 'İncir' şarkısıyla müzik severlerden tam not alan Yalçıntaş, sunduğu konserinde hayranlarına romantizm yaşattı.

Geçtiğimiz yıl Enbe 2015 albümünde seslendirdiği 'İncir' ve "Olmazsa Olmazımsın" şarkılarıyla 'Yılın En İyi Çıkış Yapan Sanatçısı' seçilen Yalçıntaş, şubatın ilk haftasında müzik marketlerdeki yerini yeni albümüne adını veren 'İçimdeki Duman' parçasıyla da hafızalarda iz bırakacağını söyledi.

Müzik kariyerinde Kayahan'ın izinden ilerleyen Yalçıntaş, mütevazı olmaya büyük önem verdiğini, hayranlarının sevgisini karşılıksız bırakmamaya çok dikkat ettiğini vurguladı.

Yalçıntaş, "Şöhret çok güzel bir şey, ama kontrol altına almanız gerekiyor. Çünkü o sizi ele geçirdiğinde kendinizi kaybediyorsunuz. İşte o zaman şöhret zehirlenmesi sizi bitiriyor" dedi.

Altın Kelebek Ödülleri'nde 'İncir' şarkısıyla 'En İyi Çıkış Yapan Sanatçı' seçilen Yalçıntaş, 15 parçadan oluşan yeni albümü "İçimdeki Duman" ile 2016'ya da iddialı girdi.

Yalçıntaş, yeni albümüne adını veren 'İçimdeki Duman'ın en az 'İncir' kadar sevileceğini belirtti. Söz ve müziği kendisine ait 'İçimdeki Duman'ı dinleyen hayranlarından çok olumlu tepkiler aldığını anlatan İlyas Yalçıntaş, yeni albümündeki "Bu Nasıl Veda" adlı şarkısının da büyük beğeni topladığını dile getirdi.

'ŞÖHRET SİZİ ELE GEÇİRİRSE ZEHİRLER'

Konserlerinde sevenleriyle güçlü iletişim kurmaya, günlük yaşamda karşılaştığı hayranlarının sevgisini karşılıksız bırakmamaya büyük özen gösterdiğini vurgulayan İlyas Yalçıntaş, bir sanatçıyı yok eden en büyük tehlikenin "şöhret zehirlenmesi" olduğunun altını çizdi.

Yalçıntaş, konserlerinde veya günlük yaşamda yolda yürürken karşılaştığı insanların kendisine sarılma, birlikte fotoğraf çekilme, imza verme gibi isteklerini mümkün olduğunca yerine getirmeye gayret gösterdiğini anlattı.

İlyas Yalçıntaş, "Şöhret çok güzel bir şey, ama bu duyguyu kontrol altında tutmanız gerekiyor. Eğer bunu sağlayamazsanız, kendinizi kaybediyorsunuz. Şöhret duygusu sizi ele geçiriyor ve zehirliyor. İnsanların size dokunmasına izin vermezseniz, ulaşılmaz olursanız da kaybediyorsunuz. Şöhret zehirlenmesi sizi bitiriyor" diye konuştu.

'KAYAHAN'IN MODERN HALİYİM'

16 yaşından bu yana müziğin içinde olan ve gitardaki ustalığını her geçen gün geliştiren Yalçıntaş, kariyerinde kendisine merhum sanatçı Kayahan'ı örnek aldığını ifade etti. Kayahan'ın da kendi besteleri ve gitarıyla yansıttığı duygularla müzik dünyasına damga vurduğunu anımsatan İlyas Yalçıntaş, "Kayahan bir ekoldür. Onun belki daha modern hali olarak bir yerlere sürüklenebilirim. Ama bire bir 'şu kişi gibi olmalıyım' dediğim bir isim yok" diye görüş belirtti.

İlyas Yalçıntaş, televizyon kanallarındaki müzik yarışmalarının daha çok reyting kaygısıyla organize edildiğini, kazanan çoğu kişilerin saman alevi gibi parlayıp, kısa sürede kaybolduğunu kaydetti.

İlyas Yalçıntaş, "İncir şarkısı yerine güçlü yorumcuların şarkılarını seçseydim ve birinci olsaydım, aynı şey belki de benim başıma gelecekti. Bu yarışmaların müzik piyasasına yeni isimler kazandıracak anlayışla olması daha büyük yarar getirir" değerlendirmesini yaptı.

Sinema ve dizilerde oynaması için de teklifler aldığını aktaran Yalçıntaş, müziğe yoğunlaşmaya devam edeceğini, yeni albümünün tanıtımı için klipler çekeceklerini sözlerine ekledi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Yalçıntaş Bilinmeyen Yönlerini Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement