Yalova Emniyet Müdürlüğü koordinasyonunda Bursa, İstanbul ve Kocaeli'deki polis ekiplerinin de katıldığı ortak operasyonda terör örgütü El Kaide üyesi olduğu ileri sürülen 6 kişi gözaltına alındı.
Bir süreden beri bölgede takibe alınan terör örgütü El Kaide'ye yönelik Yalova merkez, Çınarcık ve Çiftlikköy ilçeleri ile Taşköprü Beldesi ve Samanlı Köyü'ne bu sabah eş zamanlı baskınlar düzenlendi. Yapılan operasyonlarda 6 örgüt üyesi gözaltına alınırken, 1 Kalaşnikof, 3 pompalı pompalı tüfek, bir bilgisayar, otomatik silah ve tabancalara ait çok sayıda mühimmat ele geçirildi.
Yalova Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, operasyonların sürdüğünü ve yakalanan şüphelilerin ifadesinin alınmasına devam edildiğini söyledi. - Yalova
Son Dakika › Güncel › Yalova'da El Kaide Operasyonu: 6 Gözaltı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.