Yalova'da Her Yeni Doğan Bebeğe Bir Ağaç - Son Dakika
Güncel

Yalova'da Her Yeni Doğan Bebeğe Bir Ağaç

Yalova\'da Her Yeni Doğan Bebeğe Bir Ağaç

Yalova Belediyesi tarafından her yeni doğan bebeğin evine bir çam ağacı hediye edilmesi projesi başlatıldı.

05.12.2014 18:45  Güncelleme: 16:04

Yalova'da Tonami Meydanı'nda kavşak yapımı için ağaçların kesilmesinin ardından eleştirilere yanıt vermek için basın toplantısı düzenleyen Vefa Salman, yeni doğan her bebeğe bir fidan verileceğini açıklamıştı.

Yeni projeyle ilgili ilk çalışmayı başlatan Vefa Salman eşi Dilek Salman ve Başkan Yardımcısı Rıdvan Acar ile birlikte iki ailenin yeni doğan bebeklerini ziyaret ederek, ailelere ilk çamları hediye etti. İlk olarak Gülnür ve Ali Kama çiftinin Azra isimli bebeklerini ziyaret eden Başkan Salman, ardından Selma ve Ümit Esmer çiftinin Elif isimmini koydukları bebekleri içinde kendilerine çam fidanı armağan etti. Bebekler ile yakından ilgilenen Vefa Salman ve eşi, genç çiftlerin mutluluğuna ortak oldu. Azra ve Elif bebeklerin adına çam fidanları da evlerin bahçesine dikildi.

Her yeni doğan bebek için bir çam ağacı hediye etme projesinin bundan sonra devam edeceğini belirten Başkan Vefa Salman, "Artık her yeni doğan bebeğe bir çam hediye edilecek. Şu anda bin tane çam ağacı hazır vaziyette bekliyor. Her yıl 2 bin tane çam ağacı yeni doğan bebeklere ulaştırılacak. Eğer o aile çamı dikmek için uygun alan bulamıyor, dikemiyorsa Yalova Belediyesi Umut Merkezlerimiz kanalıyla İsmetpaşa Mahallesi'ndeki Yalova Belediyesi'nin ağaçlandırma alanına çamlarımız dikilecek. Bebeklerimiz o çam ağaçlarıyla büyüyecekler" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yalova'da Her Yeni Doğan Bebeğe Bir Ağaç - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement