Yalova'da Sahte İçki Operasyonu: 5 Zanlı Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

Yalova'da Sahte İçki Operasyonu: 5 Zanlı Gözaltına Alındı

Yalova\'da Sahte İçki Operasyonu: 5 Zanlı Gözaltına Alındı

Yalova Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sahte içki üretimi ve piyasaya sürülmesini önlemek amacıyla Yalova il merkezi ve Çınarcık ilçesinde 8 adrese baskın düzenledi. Operasyonda, 5 zanlının ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 29 litre şişelenmiş el yapımı alkollü içecek, düzenek halinde hortum, düdüklü tencere, kova, damıtmaya yarayan aletler ve 6 damacananın içinde toplam 114 litre el yapımı alkollü içecek ele geçirildi. Gözaltına alınan 5 zanlının kaçak olarak ürettikleri içkileri bazı iş yerlerinde piyasaya sürdükleri belirlendi. Diğer şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

01.11.2023 14:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova'da, sahte içki üretimi ve piyasaya sürülmesinin önlenmesine yönelik operasyonda 5 zanlı gözaltına alındı.

Yalova Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il merkezi ve Çınarcık ilçesinde belirlenen 8 adrese baskın yaptı.

Şüpheliler A.M, Ş.D, T.D, S.F.K, M.K. ve A.K'ye ait ev ve iş yerlerindeki aramalarda 29 litre şişelenmiş el yapımı alkollü içecek, düzenek halinde hortum, düdüklü tencere, kova, damıtmaya yarayan ve "imbik" tabir edilen alet, 6 damacananın içinde toplam 114 litre el yapımı alkollü içecek ele geçirildi.

Kaçak olarak ürettikleri alkollü içecekleri büfe, kahvehane gibi bazı iş yerlerinde piyasaya sürdükleri belirlenen 6 zanlıdan 5'ini gözaltına alan ekiplerin, diğer şüpheliyi de yakalama çalışması sürüyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yalova'da Sahte İçki Operasyonu: 5 Zanlı Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement