Yalvaç'taki Cinayet - Son Dakika
Son Dakika Logo

Yalvaç'taki Cinayet

Yalvaç\'taki Cinayet
29.08.2012 19:00

Yalvaç ilçesinde kendisine tecavüz ettiğini öne sürdüğü kişiyi av tüfeğiyle vurduktan sonra başını kesen 25 yaşındaki kadın, tutuklandı.

Yalvaç ilçesinde kendisine tecavüz ettiğini öne sürdüğü kişiyi av tüfeğiyle vurduktan sonra başını kesen 25 yaşındaki kadın, tutuklandı.

Yalvaç'ın Koruyaka köyünde Nurettin G'yi (35) konuşmak için çağırdığı yıkık haldeki binada av tüfeğiyle vuran ve ardından kestiği başı köy meydanına atan N.Y. (25), İlçe Jandarma Komutanlığı'ndaki sorgulamasının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Mahkemeye çıkarılan N.Y'nin ifadesinde, Nurettin G'nin kendisine tecavüz ettiğini ve bu kişiden 6 aylık hamile olduğunu iddia ettiği öğrenildi. Mahkeme N.Y'yi "cinayet" suçlamasıyla tutukladı.

N.Y'nin kaç aylık olduğunun belirlenmesi için hastaneye götürüleceği, ayrıca çocuğun babasının kim olduğunun tespit edilmesi için de DNA testi yapılacağı öğrenildi.

Koruyaka köyünde yaşayan evli ve 2 çocuk annesi N.Y, kendisine tecavüz ettiğini öne sürdüğü Nurettin G'yi dün akşam konuşmak için köy camisinin arkasındaki yıkık haldeki binaya çağırmış, N.Y. burada Nurettin G'yi av tüfeğiyle vurmuştu. N.Y, daha sonra bıçakla Nurettin G'nin başını kesmiş ve köy meydanına atmıştı.

Muhabir: Mehmet Erbek/ Güç Gönel

Yayıncı: Tuncer Çetinkaya - ISPARTA

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yalvaç'taki Cinayet - Son Dakika


Advertisement