Nevşehir'in Göreme beldesinde bulunan Zemi Vadisi'nde uğradığı bıçaklı saldırı sonucu ağır yaralanarak Nevşehir İ.Şevki Atasagun Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 22 yaşındaki Hoshıe Teramatsu'nun sağlık durumunun iyiye gittiği bildirildi.
Arkadaşı Maı Kurıhara (22) ile birlikte tatil için geldiği Kapadokya bölgesinde 9 Eylül Pazartesi günü gittikleri Zemi Vadisi'nde F.U. isimli şahsın bıçaklı saldırısına uğrayan ve arkadaşının öldüğü olay sonrası ağır yaralı olarak Nevşehir İ.Şevki Atasagun Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Hoshıe Teramatsu'nun tedavisi sürüyor. Boğazında ve vücudunun çeşitli yerlerinde bıçak yaraları bulunan ve yoğun bakım servisinde tutulan Hoshıe Teramatsu'nun, 2 ayrı doktor gözetiminde sürdürülen tedavisi sonucunda hızla iyileştiği kaydedildi. Hastane yetkilileri Teramatsu'nun yoğun bakım servisinden birkaç gün içerisinde çıkarılabileceğini ancak taburcu edilmesi konusunda henüz bir karar verilmediğini açıkladı.
9 Eylül Pazartesi günü Göreme beldesi Zemi Vadisi'nde yürüyüş yapan Japon turistler Mai Kurihara ile Hoshie Teramatsu bıçaklı saldırıya uğramış, Kurihara hayatını kaybetmişti. - NEVŞEHİR
Son Dakika › Güncel › Yaralı Japon Turistin Sağlık Durumu İyiye Gidiyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.