İzmir'in Konak İlçesinde, yalnız yaşadığı evde boğazı kesilerek öldürülen Hasan Hüseyin Mete'nin cesedi günler sonra fark edildi. Mete'nin cesedi polise gelen ihbar ile bulundu.
KAPI ÇİLİNGİR YARDIMIYLA AÇILDI
Hasan Hüseyin Mete'nin cesedine, ihbar üzerine polisin eve gitmesi ve kapıyı çilingir yardımıyla
açmasıyla ulaşıldı.
KREDİ BİLMECESİ
Mete'nin yakınları bir süredir kendisinden haber alamayınca durumu polise bildirdi. Eve giden polis ekipleri, Hasan Hüseyin Mete'nin çürümeye başlayan cesediyle karşılaştı. Evde yapılan ilk incelemeye göre, Mete'nin boğazı kesilerek öldürüldüğü anlaşıldı. Yaşlı adamın 10 bin lira kredi çektiği ve bu durumdan yakınlarına haber vermediği belirtildi.
POLİS CİNAYET NEDENİ OLARAK PARADAN ŞÜPHE EDİYOR
Paranın akıbetinin belli olmaması, poliste Mete'nin bu para için öldürüldüğü şüphesini uyandırdı. Yapılan incelemelerin ardından yaşlı adamın cesedi otopsi yapılmak üzere, İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Otopsinin ardından cenazeyi teslim alan yakınları, defnedilmek üzere cenazeyi Ankara'ya götürdü.
Son Dakika › Güncel › Evinde Ölü Bulunan Yaşlı Adamın Kredi Bilmecesi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.