Yaşlı Adamdan Yanan Otomobile Hortumlu Müdahale - Son Dakika
Güncel

Yaşlı Adamdan Yanan Otomobile Hortumlu Müdahale

Yaşlı Adamdan Yanan Otomobile Hortumlu Müdahale

Maltepe'de okuldaki torununu almaya giden 72 yaşındaki İsmail Bulut, yolda yanan arabayı görünce kolları sıvadı.

29.03.2012 11:49

Maltepe'de okuldaki torununu almaya giden 72 yaşındaki İsmail Bulut, yolda yanan arabayı görünce kolları sıvadı.

Bir evden bahçe hortumu alan Bulut, alev alev yanan otomobili bahçe hortumuyla müdahale etti. Yaşlı adam gazetecilere, 'Ben Anadolu çocuğuyum korkmam ateşten silahtan" dedi.

Haber-Kamera: Ramazan ALMAÇAYIR İSTANBUL DHA

Maltepe Gülensu Mahallesi Gazi sokakta park halinde bulunan bir otomobilde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Mahalle sakinleri otomobilin yandığını görünce hemen itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Bu sırada okuldaki torununu almaya giden 72 yaşındaki İsmail Bulut aracın yandığını görünce bir şeyler yapmaya karar verdi. Yaşlı adam aynı sokakta ikamet eden bir kadından hortum istedi. İsmail Bulut eline aldığı bahçe hortumuyla alev alev yanan otomobile müdahale ederek yangını söndürmeye çalıştı. Alevler otomobile büyük hasar verse de İsmail Bulut elindeki bahçe hortumuyla su sıkarak yangını büyük ölçüde kontrol altına almayı başardı. Bu sırada olay yerine gelen itfaiye ekipleri sönmek üzere olan yangına müdahale edip alevleri tamamen söndürdü.

BEN ANADOLU ÇOCUĞUYUM

Bahçe hortumuyla yangını söndürmeyi başaran İsmail Bulut gazetecilere, 'Torunumu okuldan almaya gidiyordum. Yangını görünce hortum istedim söndürmeye başladım, ben Anadolu çocuğuyum, ateşten silahtan korkmam" diye konuştu. Elif Kavak isimli kadına ait olduğu öğrenilen 34 LNL 76 plakalı otomobilin arızası olduğu için park halinde olduğu, yangının çıkış nedeninin henüz tespit edilemediği öğrenildi. Polis ekipleri yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yaşlı Adamdan Yanan Otomobile Hortumlu Müdahale - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement