Yaz için Terasta Yapılan Yeni Düzenlemeler - Son Dakika
Güncel

Yaz için Terasta Yapılan Yeni Düzenlemeler

Yaz için Terasta Yapılan Yeni Düzenlemeler

GHETTO bu yaz yenimekanı GHETTOTERAS'ın tüm ses sistemini vebar ekipmanlarını yeniledi.

30.06.2011 12:21

Bambaşka dekoruile birlikte taze meyve ile yapılan kokteyller ikram edebilmek için yeni bar ekipmanları eklendi. Yemek menüsünüAsmalımescit'te yer alan Feraye Restaurant hazırladı.Yeni çevre düzenlemesi ile birlikte yeni oturma grupları ile lounge alanlarıyaratıldı.

Yaz sezonu açılış kapanış saatleri

Ghetto Teras'ın açılış saati 19:00 - 04:00 saatleriarası.

Terasta müzik ve servis

Genelde disco müziklerinin çalınacağı yeni mekan GHETTOTERAS'tabu yaz 2 ay boyunca hizmet veriyor olacak. GHETTOTERAS'tadisco temasına uygun olarak şişede kokteyl satışı yapılacak. Kalabalık gruplariçin 80 TL - 100 TL arasında değişen şişe kokteylleri öneriyoruz. Ayrıcakokteyl şişesine ek olarak gece boyunca belli başlı saatlerde barmen tarafındançalınacak çan sayesinde kısa bir süreliğine içkilerde %50 indirim uygulanacak.

Müzik/Yaz Programı/Djler

Resident dj Sezer, ayrıca resident dj' e ek olarak haziran ayı boyunca belliolan takvim içerisinde guest dj ler Dancing Birds Feel The Beat (Şehnaz &Sine), Murat Beşer, Club Bhangkok, Kaan Sezyum ve Çağlar Surmüzik yapıyorolacaklar. Saat 19:00' da resident dj, saat 22:30' da da guest dj çalmayabaşlayacak.

Yaza özel birer kokteyl/yemek

Feraye Restaurant'ın özel olarak Ghetto Teras için hazırladığı çok özel menüatıştırmalık porsiyonlardan oluşuyor. Peynir tabağı, provansalminyon köfte, kombo nugget tabağı, keçi peynirli salata, baileyspuding… Menü fiyat aralığı 5 TL - 40 TL arasındadır. Bu menüarasından bilhassa kombo nugget tabağı ile baileys pudingi tavsiye ediyoruz.

Geçen yazdan farklı olarak bu yaz mojito içkisine alternatif olarak, applemartini, martini ile yapılan taze meyve frozen kokteyller bu yazın trendiçkileri arasında.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yaz için Terasta Yapılan Yeni Düzenlemeler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement