Yaz Spor Okulu Kapanış Töreni - Son Dakika
Güncel

Yaz Spor Okulu Kapanış Töreni

Yaz Spor Okulu Kapanış Töreni

Yaz Spor Okulu Kapanış Töreni'nde 850 öğrenci sertifikasını aldı.

13.08.2012 11:54

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen, iki ay süresince çocukların yaz aylarını spor yaparak değerlendirmeleri amacıyla hizmet veren Beylikdüzü Belediyesi Yaz Spor Okulu Etkinlikleri coşkulu bir törenle sona erdi.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir katılımla 18 Haziran – 10 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilen ve dolu dolu geçen Beylikdüzü Belediyesi Yaz Spor Okulu Etkinlikleri, 7–14 yaş grubundaki 850 çocuğa futbol, basketbol, voleybol, tekvando.jimnastik,yüzme ve satranç gibi branşlarda eğitim veriyor. Beylikdüzü Belediyesi Yaz Spor Okulu sezon kapanışını öğrencilerle birlikte yaptı.

Programa,Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Beylikdüzü Ak Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın ve Efrahim yeşil, Beylikdüzü Spor Kulübü Başkanı Tayfun Şen ve çok sayıda vatandaş katıldı. Belediye etkinlik alanında yapılan kapanış merasiminde öğrenciler iki ay süresince öğrendiklerini hocalarının eşliğinde sergilediler.

7'DEN 7'E HERKESE SPOR ALANLARI …

Velilerin ilgiyle izlediği ve öğrencilerin gösterileriyle başlayan programda, ailelere ve çocuklara spor okullarına gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun katılımcılara, "7'den 70'e herkesin sosyal ve bedensel gelişimini sağlamaları ve sağlıklı birey olmaları için spor yapması gerektiğini belirterek vatandaşların kolaylıkla spor yapabileceği ortamları oluşturmaya devam ediyoruz" dedi.

Başkan Uzun'un konuşmasının ardından başarıda emeği geçen Yaz Spor Okulu öğretmenlerine teşekkür ederek koordinatör öğretmen lokman Arıcı'ya tüm öğretmenler adına teşekkür plaketi sundu. Daha sonra ise çeşitli branşlarda eğitim alan öğrencilere sertifikalarını Ak Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü , Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın ve Efrahim Yeşil, Beylikdüzü Spor Kulübü Başkanı Tayfun Şen takdim etti. Ayrıca çekilişle sayesinde her branşda eğitim alan iki öğrenci burs ve bisiklet kazanma hakkını elde etti.

GRUP AGAH, İLAHİ VE KASİDELERİ İLE BEYLİKDÜZÜ'NÜ MEST ETTİ…

Yaz spor okulları sertifika töreninin ardından Ramazan etkinlikleri kapsamında Grup Dergâh'ın sunduğu ilahi ve kasideler, Beylikdüzü halkına unutulmaz bir gece yaşattı. İlçe halkı tarafından büyük ilgi gören Agah'ın söylediği ilahilere katılımcılarda eşlik etti. Konser bitiminde izleyiciler sanatçıları dakikalarca alkışladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yaz Spor Okulu Kapanış Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement