Yaz Sporları Şenlikleri Futbol Turnuvasıyla Start Aldı - Son Dakika
Güncel

Yaz Sporları Şenlikleri Futbol Turnuvasıyla Start Aldı

Yaz Sporları Şenlikleri Futbol Turnuvasıyla Start Aldı

Bu yıl 4'üncüsü yapılacak olan 4. Yaz Sporları Şenliğinin ilk etabı Futbol turnuvalarının başlamasıyla start aldı.

02.06.2012 13:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rize Belediyesinin organizasyonuyla bu yıl 4'üncüsü yapılacak olan 4. Yaz Sporları Şenliğinin ilk etabı Futbol turnuvalarının başlamasıyla start aldı.

İçerisinde çeşitli spor aktivitelerinin yer aldığı yarışma ve konserlerle dolu 4. Yaz Sporları şenliği Ekrem Orhon Stadyumunda Kulüpler arası yapılacak olan Futbol müsabakalarıyla başladı. İl dışından da farklı kulüplerin katıldığı futbol turnuvasına dereceye girenlere Yaz Sporları Şenliği kapsamında ödüller verilecek.

Şenliklerin açılışına Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı'nın yanı sıra Rize Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Rize Belediyesi Özel Kalem Müdürü Ali Osman Çelik, "TUAF" Rize Şubesi Başkanı Bilal Karafazlıoğlu, ASKF Rize Şubesi Başkanı Gafur Bayrak, Rize Belediye Spor Kulübü Başkanı İlyas Ataç ve sporcular katıltdı.

Ekrem Orhon Stadyumunda başlayan Şenliklerde Rize Belediyesi tarafından kurulan çocuk oyun parkında çocuklar palyaçolar eşliğinde eğlendi. Çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı sporcularla penaltı çekişerek onların heyecanına ortak oldu. Sporculara formalarını Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı dağıttı.

Yaz Spor Şenliklerinin ilk etabının başlangıcında konuşma yapan Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı; "Rize Belediyesi olarak gençlerimizi sporla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Spor sağlığımız açısından son derece önemli bir daldır. Bu yıl dördüncüsünü düzenlediğimiz yazsporları etkinliğimizin başlangıç günüdür. Şenlik kapsamında ilerleyen günlerde çeşitli yarışmalara ve spor aktivitelerine yer vereceğiz. Şenliklerimize ilk olarak futbol turnuvamızla başladık. Rize Belediyesi olarak 1200 gencimizi yeşil sahalarla buluşturduk. Bunların içerisinde doğu illerinden katılan sporcularımız var. Umarım ilerleyen zaman içerisinde bu sayıyı daha arttırırız. Sizlerden isteğim okulunuzu ve derslerinizi aksatmayın ve ailenizle diyalogunuz güzel olsun. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Turnuva kapsamında yapılan ilk karşılaşmanın başlama vuruşunu Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı yaptı.

Yaz Sporları Şenlikleri kapsamında içerisinde çeşitli spor aktiviteleri, yarışmaların ve konserlerin bulunduğu ikinci etap ise 22 Haziran – 1 Temmuz tarihleri arasında Çaykur karşısında Sahil parkında başlayacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yaz Sporları Şenlikleri Futbol Turnuvasıyla Start Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement