Yaza Formda Girmek İsteyenler Intersport Mağazalarına Koşuyor - Son Dakika
Güncel

Yaza Formda Girmek İsteyenler Intersport Mağazalarına Koşuyor

Yaza Formda Girmek İsteyenler Intersport Mağazalarına Koşuyor

Forma girmek ya da korumak isteyenler bu sezon soluğu INTERSPORT mağazalarında alıyor.

04.04.2014 09:35

Spora dair her şeyi bulabileceğiniz INTERSPORT mağazalarında yerini alan koşu koleksiyonları sporseverleri yaza hazırlıyor.

Birbirinden ünlü markaların en özel koşu koleksiyonlarını sunan INTERSPORT; taytlardan tişörtlere, şortlardan atletlere, ayakkabılardan aksesuarlara kadar geniş ürün yelpazesiyle spor tutkunlarının her ihtiyacına cevap veriyor. INTERSPORT mağazlarında yerini alan koşu koleksiyonları, hem kadın hem de erkekler için birçok seçenek sunuyor.

Koşu için Şık Kombinler INTERSPORT'ta

Puma, Nike, Adidas, Energetics, Protouch, New Balance, Asics, Mizuno, Skechers gibi markaların ayakkabı ve tesktil ürünlerinden oluşan INTERSPORT koşu koleksiyonu çeşitli aksesuarlarla birlikte mağzalarda yerini aldı. INTERSPORT'un koşu koleksiyonlarında yer alan; tshirt, atlet, spor sütyenleri, koşu çorapları, tayt, şort gibi ürünlerin yanısıra, kol çantası kulaklık, şapka gibi tamamlayıcı aksesuarları da bulmak mümkün.

Her geçen sene daha da renkli ürünlerden oluşan koşu koleksiyonunda, asics ayakkabılar yine öne çıkıyor. Nike'ın neon renklerinden oluşturacağınız takımlar ise gündüz ve gece koşuları sırasında dikkat çekmenizi sağlayacak. Dünyanın önde gelen koşu ayakkabı markalarından biri olan Mizuno'nun da profesyonel ayakkabıları INTERSPORT'larda yerlerini aldı. Farklı tasarımları ve hafifliğiyle dikkat çeken Mizuno'larla bulutların üzerinde koştuğunuzu hissedeceksiniz.

Tekstil teknolojilerinde üstün yenilik sunan PUMA koşu taytlarında bu sezon Kinesio adı verilen performans bantları bulunuyor. Bu bantların yaptığı masaj sayesinde dayanıklılık ve performans artıyor. PUMA taytları kullanırken sporcuların kullandıkları bantlara da gerek kalmıyor.

Uygun fiyatlı ve kaliteli koşu ürünleri isteyenler ise INTERSPORT mağazalarında satışa sunulan Protouch ürünlerini tercih ediyor. Rengarenk RUN FAST serisi hem teri dışarı atmaya yardımcı kumaşlardan üretiliyor hem de uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yaza Formda Girmek İsteyenler Intersport Mağazalarına Koşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement