Yazmaktan Usanmayan Bir Usta... - Son Dakika
Son Dakika Logo

Yazmaktan Usanmayan Bir Usta...

Yazmaktan Usanmayan Bir Usta...
21.10.2014 10:53  Güncelleme: 10:56

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri "Gençlerle Baş Başa Sohbetleri" nde bu senenin ilk konuğu Tuncel Altınköprü oldu.

Kitaba verdiği önemi gerçekleştirdiği etkinliklerle her zaman kanıtlamış olan Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri, üyelerinin gelişimlerine destek olmak onlara kitap sevgisini aşılamak amacıyla düzenlediği Gençlerle Baş Başa Sohbetleri'nin bu yıl ki ilk konuğu Yazar, Psikolog Tuncel Altınköprü'ydü.

Çocuklarla bir arada olmanın heyecanını hiçbir zaman kaybetmeyen yazarımız enerjisinin kaynağının çocuklar olduğunu belirtirken sonra yoğun alkışlar eşliğinde üyelerimizle buluştu. Yazı hayatının dönüm noktalarından bahseden konuğumuz;"İyi bir yazar olmak için üç kural vardır; birincisi erdemli olmak, ikincisi başarıya inanmak, üçüncüsü yılmadan çalışmak" diyerek üyelerimize tecrübelerinden bir kesit aktardı. Yazmaktan hiçbir zaman bıkmadığını ifade eden Tuncel Altınköprü, üyelerimize küçük yaşta da yazar olabileceklerini hatırlatarak bu konuda cesur olmalarını yakaladıkları fırsatları değerlendirmelerini istedi. Üyelerimizin sorularını da yanıtlayan konuğumuz daha sonra kitaplarını imzaladı. Bu sırada bir üyemiz de yazarımıza Bilge Nesil dergisini imzalayarak hediye etti.

Gerçekleştirilen etkinlikten dolayı çok mutlu olduğunu, bu etkinliklerin artması gerektiğini belirten Tuncel Altınköprü, Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri' ne, sahip olduğu sorumluluk duygusundan dolayı teşekkür etti.
Okudukları bir kitabın daha yazarıyla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşayan üyelerimiz hatıra fotoğrafının ardından konuğumuzla vedalaştılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yazmaktan Usanmayan Bir Usta... - Son Dakika


Advertisement