YÇD Karikatür ve Öykü Yarışması - Son Dakika
Güncel

YÇD Karikatür ve Öykü Yarışması

YÇD Karikatür ve Öykü Yarışması

Kozzy AVM, "YÇD Karikatür ve Öykü Yarışması"nın ev sahibi oldu.

20.04.2013 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sanatın ve geleceğin sanatçılarının destekçisi Kozzy AVM, Yaratıcı Çocuklar Derneği (YÇD)'nin Aydın Doğan Vakfı ve Doğan Egmont Yayıncılık işbirliğiyle düzenlediği "YÇD Karikatür ve Öykü Yarışması Ödül Töreni"ne ev sahipliği yaptı. 18 Nisan 2013 tarihinde Kozzy AVM'deki Gönül Ülkü ve Gazanfer Özcan Sahnesi'nde gerçekleştirilen ödül töreni, YÇD Yürütme Kurulu Başkanı Demet Sabancı Çetindoğan ve YÇD Yönetim Kurulu Başkanı Didem Çapa'nın katılımıyla da renklendi.

"YÇD Karikatür ve Öykü Yarışması Ödül Töreni"nin açılışında, Edirne Güzel Sanatlar Lisesi Orkestrası eşliğinde YÇD Karma Korosu'nun verdiği mini konser de dinleyicilere keyifli anlar yaşattı. "Tarihte Yolculuk" temalı yarışmada dereceye giren ve mansiyon ödülüne layık görülen eserler, Kozzy AVM Zemin Kat'taki sergi alanında 22 Nisan 2013 tarihine kadar ziyaretçilere açık olacak.

Geleceğin yazar ve çizerlerini bugünden destekleyen Kozzy AVM, eğlendirirken eğiten aktivitelerine yenilerini ekleyerek, küçüklerin kocaman dünyasına yepyeni renkler katmaya devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel YÇD Karikatür ve Öykü Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement