Yeni ARTISTRY Signature Eyes™ Sıvı Otomatik Eyeliner - Son Dakika
Güncel

Yeni ARTISTRY Signature Eyes™ Sıvı Otomatik Eyeliner

Yeni ARTISTRY Signature Eyes™ Sıvı Otomatik Eyeliner

Amway ARTISTRY'nin yeni ürünü Signature Eyes™ Sıvı Otomatik Eyeliner ile en dramatik ve en etkili bakışlar artık sizin!

04.04.2013 11:27

Opak formülü ile yoğun ve zengin bir renk sunan Sıvı Otomatik Eyeliner, sürdüğünüz andan itibaren gözlerinizi vurgulayıp tanımlayarak bakışlarınıza hafiften koyuya, doğaldan dramatiğe kadar farklı birçok görünüm sağlıyor.

Yeni ARTISTRY Signature Eyes™ Sıvı Otomatik Eyeliner ile artık istediğiniz bakışlara sahip olmak elinizde. En yoğun, en zengin siyah rengi sağlayan Carbon Black (Kömür Siyahı) adı verilen yoğun bir pigmentle formüle edilen ürün, gözleri hemen vurgular ve kolayca değişik etkiler elde edilmesini sağlar.

Kolayca akan otomatik kalemin konik, keçe uçlu aplikatörü rahatça kayarak her zaman doğru miktarda uygulama kolaylığı sağlayarak gözlere dengeli, hassas çizgiler sunar.

Oftalmoloji, dermatoloji ve alerji testlerinden geçen ve aynı zamanda kokusuz olan Artistry Signature Eyes™ Sıvı Otomatik Eyeliner, akmayan, suya dayanıklı formülü ile gün boyunca etkisini sürdürür.

Siyah ve kahverengi seçenekleri olan; hafiften koyuya, doğaldan dramatiğe kadar değişik sonuçlar elde etmenize yardımcı olan ARTISTRY'nin bu en yeni eyeliner'ı ile sizde büyüleyici bakışlara sahip olmanın ayrıcalığını yaşayın…

www.amway.com.tr

ARTISTRY Signature Eyes Sıvı Otomatik Eyeliner (Amway): 55 TL

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeni ARTISTRY Signature Eyes™ Sıvı Otomatik Eyeliner - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement