Yeni Başkandan İskenderun Demirçelikspor'a 6 Puan İçin 60 Bin TL Prim Sözü - Son Dakika
Güncel

Yeni Başkandan İskenderun Demirçelikspor'a 6 Puan İçin 60 Bin TL Prim Sözü

Spor toto 2'nci Lig Kırmızı Grup takımlarından İskenderun Demirçelikspor'u ziyaret eden İskenderun'da AK Parti listesinden seçime girerek Belediye Başkanı olan Seyfi Dingil, oynayacakları iki maçı kazanmaları durumunda 60 bin TL pirim sözü verdi.

05.04.2014 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor toto 2'nci Lig Kırmızı Grup takımlarından İskenderun Demirçelikspor'u ziyaret eden İskenderun'da AK Parti listesinden seçime girerek Belediye Başkanı olan Seyfi Dingil, oynayacakları iki maçı kazanmaları durumunda 60 bin TL pirim sözü verdi.

İskenderun Beş Temmuz Stadı'nda yarın oynanacak Bozüyükspor maçı öncesi son antrenmanına giden İskenderun'un yeni Belediye Başkanı Ak Partili Seyfi Dingil, yarın ve gelecek hafta sahasında oynayacak olan İskenderun Demirçelikspor'un mutlak 3'er puanla kapatması gerektiğini belirtti. İskenderun Demirçelikspor'un bu iki maçtan galip gelmesi halinde 60 bin TL prim vereceğini belirten Başkan Dingil, şöyle dedi:

"Camiayı bu noktaya getirenlere teşekkür ediyorum. Bizim gönlümüzden geçen bu takımın daha iyi noktalarda olmasıdır. Bu düşünce ile bizler takımımızı daha iyi yerlere taşımak için hep birlikte çalışacağız. Takıma sahiplenmeyi sağlayacağız. Ligde istenilen noktada değiliz. Bu nedenle önümüzde öncelikle evimizde oynayacağımız iki maç var. Bu iki maçı alın ananızın ak sütü gibi helalinden size 60 bin TL prim. Seneye hedefimiz büyük, sizler yeter ki bu takımı ligde tutun. Ağabeyiniz olarak her zaman için yanınızdayım. Yeter ki sizler sahada yapmanız gerekeni yapın. Ben stadın dolması için çaba sarf edeceğim. Şunu unutmayın başarı olursa, ben her zaman için yanınızda olurum." - İskenderunhatay

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yeni Başkandan İskenderun Demirçelikspor'a 6 Puan İçin 60 Bin TL Prim Sözü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement