Yeni Şafak ve Yeni Akit Gazetelerine Eş Zamanlı Saldırı - Son Dakika
Güncel

Yeni Şafak ve Yeni Akit Gazetelerine Eş Zamanlı Saldırı

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, Yeni Şafak ve Yeni Akit gazetelerine düzenlenen eş zamanlı saldırıyı kınadı.

11.02.2016 14:13

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, Yeni Şafak ve Yeni Akit gazetelerine düzenlenen eş zamanlı saldırıyı kınadı.

Kolaylı, yazılı açıklamasında, halkın haber alma özgürlüğü adına görev yapan medya kuruluşlarına yönelik saldırıların geçmişten bugüne yaşandığını belirtti.

"Basın özgürlüğü, sadece basın kuruluşları ya da gazetecilerin özgürlüğü anlamına gelmez. Basın özgürlüğü, halkın haber alma özgürlüğüdür ve demokrasinin vazgeçilmez unsurudur" ifadelerini kullanan Kolaylı, Yeni Şafak ve Yeni Akit gazetelerine eş zamanlı ve planlı yapılan saldırıyı kınadıklarını vurguladı.

Kolaylı, saldırganların kısa sürede yakalanarak adalet önüne çıkarılmasını beklediklerini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yeni Şafak ve Yeni Akit Gazetelerine Eş Zamanlı Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement