Yeni Şafak ve Yeni Akit Gazetelerine Eş Zamanlı Saldırı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Yeni Şafak ve Yeni Akit Gazetelerine Eş Zamanlı Saldırı

11.02.2016 17:05

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Yeni Şafak ve Yeni Akit gazetelerine eş zamanlı saldırı konusunda, "Bütün detaylar çalışılıyor.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Yeni Şafak ve Yeni Akit gazetelerine eş zamanlı saldırı konusunda, "Bütün detaylar çalışılıyor. Örgütler, kimlik bırakmak istiyorlarsa eylem yapma tarzlarında bazı imzaları olur. O imzalar üzerinden de emniyet birimlerimiz gerekli sonuca ulaşırlar diye ümit ediyoruz" dedi.

Kurtulmuş, Televizyon Yayıncıları Derneğinin (TVYD) çalışma toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Yeni Şafak ve Yeni Akit gazetelerine eş zamanlı saldırıya ilişkin somut bilgiye ulaşılıp ulaşılmadığına yönelik soru üzerine Numan Kurtulmuş, "Kimlik konusunda somut bir bilgi yok. Biz toplantıya girene kadar üstlenen herhangi bir örgüt yoktu. Bütün detaylar çalışılıyor. Örgütler, kimlik bırakmak istiyorlarsa eylem yapma tarzlarında bazı imzaları olur. O imzalar üzerinden de emniyet birimlerimiz gerekli sonuca ulaşırlar diye ümit ediyoruz" dedi.

Kurtulmuş, saldırının Doğu ve Güneydoğu'daki olaylarla bağlantısı olup olmadığı sorusuna da "Kesin bir şey olmadığı için söyleyemeyiz, 'Şöyledir' diyemeyiz" karşılığını verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yeni Şafak ve Yeni Akit Gazetelerine Eş Zamanlı Saldırı - Son Dakika


Advertisement