Yeni Yüzüyle Cumhuriyet Balosu'na Katıldı - Son Dakika
Güncel

Yeni Yüzüyle Cumhuriyet Balosu'na Katıldı

Yeni Yüzüyle Cumhuriyet Balosu\'na Katıldı

5 Mayıs'ta tam yüz nakli yapılan 35 yaşındaki Turan Çolak, Antalya Valiliği'nin Mardan Palace Oteli'nde düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu'na katıldı.

30.10.2012 12:58  Güncelleme: 14:10

Cumhuriyet BALOSU'NUN YENİ YÜZÜ

Antalya'da Akdeniz Üniversitesi'nde 15 Mayıs'ta tam yüz nakli yapılan 35 yaşındaki Turan Çolak, valiliğin Mardan Palace Oteli'nde düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu'na katıldı. Vali Altıparmak'ın verdiği resepsiyona bürokrasi, siyaset, iş, sanat, medya dünyasının tanınmış isimleri, askeri erkanda katılırken, Çolak gecenin en ilgi çeken davetlisiydi. Çolak, yeni yüzüne alıştığına söylerken, 'Yeni yüzüme alıştım, ailemle yaşıyorumö dedi. Vali Altıparmak, Çolak ile yakından ilgilendi.

Davetlilerin salonda yerini almasıyla birlikte Antalya Devlet Senfoni Orkestrası 65 kişilik orkestrası J. Strauss'un 'Yarasa Uvertürü' ile konserine başladı. Şef Cemi Can Deliorman yönetiminde parçaları seslendiren orkestranın solistliğini Şenol Talınlı ve Esin Talınlı çifti yaptı.

Davetlilerle tek tek ilgilenen Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, yüz nakli olan Turan Çolak'ı da unutmadı. Vali Altıparmak, Çolak'ın elini sıkarak 'geçmiş olsun' dileklerini iletti. Davette olmaktan mutlu olan ve göz kapaklarındaki bandajlar dikkat çeken 35 yaşındaki Turan Çolak ailesiyle yaşadığını söyledi. Hastanede fizik tedavisi süren Çolak, 'Yeni yüzüme alıştım, ailemle yaşıyorumö diye konuştu. Çolak, 29 Ekim Cumhuriyet Resepsiyonu'nun en çok ilgi gören davetlisi oldu.

Davet, 10. Yıl Marşı'nın bayraklar eşliğinde söylenmesi ve havai fişek gösterisi ile son buldu.

Turan Çolak'a, Akdeniz Üniversitesi'nde Prof.Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından 15 Mayıs tarihinde Uşak'ta intihar eden 19 yaşındaki Tevfik Yılmaz'ın yüzü nakledilmişti. Çolak, Türkiye'de 4'ncü yüz nakli yapılan hasta olma konumunda.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yeni Yüzüyle Cumhuriyet Balosu'na Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement