Bursa'nın Yenişehir İlçesi'nde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 55 yaşındaki Adem Malgöz ve aynı yaştaki eşi Hasibe Malgöz öldü.
Balıkesir'in Sındırgı İlçesi'nden 4 yıl önce Yenişehir'in Karasıl Köyü'ne çalışmak için gelen ve daha sonra da köye yerleşen Adem Malgöz ve eşi Hasibe Malgöz'den haber alamayan yakınları köy muhtarını arayarak yardım istedi. Malgöz çiftinin evine gidenler, soba ile ısıtılan odada Adem Malgöz ve eşi Hasibe Malgöz'ün cesedi buldu. Köylülerin haber vermesi üzerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk incelemede çiftin sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiklerini belirledi.
Çiftin cesedi kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi amacıyla Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken olayla ilgili soruşturmaya başlandı. - Bursa/ Yenişehir
Son Dakika › Güncel › Yenişehir'de Soba Faciası: 2 Ölü - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.