Yerel Yönetim Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika
Güncel

Yerel Yönetim Ödülleri Sahiplerini Buldu

Yerel Yönetim Ödülleri Sahiplerini Buldu

Bursa'da Yayın Yapmakta Olan Yerel Yönetim Dergisi '1. Yerel Yönetim Ödülleri' Sahiplerini Buldu.

13.07.2010 18:25  Güncelleme: 18:26

Atatürk Kongre Ve Kültür Merkezi Yıldırım Bayezid Salonu'nda gerçekleşen programa belediye başkanları, kent yöneticileri, iş dünyası ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle birlikte, bursa protokolünün önemli isimleri katıldı. İnternet ortamında düzenlenen ve Bursa kamuoyuna açık anket ile 2009 yılında yerel yöneticilerin performansının kamuoyu nezdindeki takdirini belirleyen Bursa Yerel Yönetim Dergisi, 15 ayrı kategoride başarılı belediye başkanı ve yerel yönetim bürokratlarını belirledi.

Kentsel Dönüşüm Dalında Yılın Belediye Başkanı Alinur Aktaş

15 kategoride yapılan yarışma sonucunda, ilçemizin başarılı Belediye Başkanı Alinur Aktaş da ödüle layık görüldü.

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş; ilk ve ikinci döneminde gerçekleştirdiği birçok kentsel dönüşümle birlikte, 21 aylık acil eylem planı çerçevesinde gerçekleştirdiği kentsel dönüşüm projeleri, Hal ve Tahıl Binası, Kamyoncular Garajı, Hurdacılar Sitesi, Tüpçüler Sitesi gibi yerlerin şehir dışına taşınması ile Kent Müzesi, Gençlik Merkezi, Kapalı Çarşı Restorasyonu, Mahmudiye Kentsel Dönüşüm Projeleri gibi birçok projeden dolayı 'Kentsel Dönüşüm Dalında Yılın Belediye Başkanı' ödülüne layık görüldü. Belediye Başkanı Alinur Aktaş ödülünü NOSAB Başkanının elinden aldı.

Ayrıca; Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Spor Projeleri, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin Sosyal Belediyecilik Ödüllerinin sahibi olurken, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ise Kültür Sanat Ödülü'nü aldı.

Bu yıl ilki düzenlenen törende BESAŞ başarılı belediye şirketi, Sağlıklı Kentler Birliği başarılı belediyeler birliği, BTSO kente değer katanlar ödülü, Semih Pala başarılı belediye bürokratı, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan çevre koruma, Yenişehir Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil eğitim-sağlık projeleri, Gemlik Belediye Başkanı Fatih Mehmet Güler e-belediyecilik, Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk tarihi mirası koruma, Orhangazi Belediye Başkanı İsmail Tartar katılımcı belediyecilik, Kurşunlu Belediye Başkanı Erkan Dönmez yılın belde başkanı ödüllerinin sahibi oldu.

Bu arada, 'bursa kentine katkılarından dolayı' devlet bakanı faruk çelik, bursa valisi şahabettin harput ve bursaspor teknik direktörü ertuğrul sağlam 'özel ödül'e değer bulundu. Kentsel Dönüşüm Dalında Yılın Belediye Başkanı ödülüne layık görülen İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın, ayrıca Sosyal Belediyecilik Dalında Yılın Belediye Başkanlığı ünvanı da bulunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yerel Yönetim Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement