Yerli Robin Hood Gökhan Keser - Son Dakika
Güncel

Yerli Robin Hood Gökhan Keser

Yerli Robin Hood Gökhan Keser

Tarihimizden gerçek bir kahramanlık hikayesini konu alan ve 22 Eylül'de vizyona girecek olan "Atçalı Kel Mehmet" filminin sinemaseverlerle buluşmasına sayılı günler kaldı.

11.09.2017 18:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Filmde Atçalı Kel Mehmet karakterine hayat veren Gökhan Keser, bu rolle yerli Robin Hood olarak karşımıza çıkacak.

Güler Nalbantoğlu (Güler Film) ve TRT ortak yapımcılığında, Hakan Şahin'in yönetmenliğinde; 18. yüzyılın kahraman efesini beyazperdeye taşıyan "Atçalı Kel Mehmet" filminin başrolünde yer alan yakışıklı şarkıcı-oyuncu Gökhan Keser, bu filmdeki rolüyle yerli Robin Hood oluyor. Keser'in can verdiği Atçalı Kel Mehmet Efe, 2. Mahmut Dönemi'nde, zenginden alıp fakire vererek bölgesinde adaleti sağlarken çıkarları zedelenen ağalar ve voyvodalar tarafından da hain ilan edilir. Padişah tarafından hakkında ölüm fermanı çıkan Atçalı Kel Mehmet Efe, bölgenin en sevilen halk kahramanlarından biri olarak anılıyor.

22 Eylül'de vizyona girecek, yaşanmış bir kahramanlık hikayesi olan "Atçalı Kel Mehmet" filminin başrollerinde Gökhan Keser ve Cemal Hünal yer alırken onlara Ceren Kaplakarslan, Hülya Şen, Mehmet Polat, Ümit Acar ve Muhammed Cangören başta olmak üzere birçok deneyimli ve genç oyuncu eşlik ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yerli Robin Hood Gökhan Keser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement