Yeşil Demek Hayat Demek

Ankara Genelinde 25 İlçede Eşzamanlı Olarak Gerçekleştirdiği Ağaçlandırma Projesi Gölbaşı'nda, Polis Akademisi Kampüsü'nde Yapılan Törenle Gerçekleştirdi.
Çevre ve Orman Bakanlığı'nın 'Ağaçlandırma ve erozyon ile mücadele seferberliği' kapsamında, ankara genelinde 25 ilçede eşzamanlı olarak gerçekleştirdiği ağaçlandırma projesi gölbaşı'nda, polis akademisi kampüsü'nde yapılan törenle gerçekleştirdi.
Ağaç dikme töreninde Gölbaşı Kaymakamı Raşit Zengin, Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Zühtü Arslan, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Cumhuriyet Başsavcısı Seyfettin Tuncer, Garnizon Komutanı Yzb.Erdal Özköroğlu, , İlçe Emniyet Müdürü Cihangir Kaya, Milli Eğitim Müdürü Ümit Karabulut, Gölbaşı Belediyesi Meclis üyeleri, erozyonla mücadeleye karşı birer fidan diktiler.
Ankara'da 25 ilçede eş zamanlı olarak ağaç dikilmesi ile birlikte Polis akademisinde tam bin adet fidan dikildi.Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı yaptığı açıklamada yeşil demek hayat demektir. Ağacın ve ormanların sayılamayacak faydaları vardır. Bizde hayatımıza bir oksijen katmak ve doğaya destek ve renk güzelliği katmak için fidanımızı diktik ve doğaya bir katkı sağladık dedi.