Yeşilay Başkanı Behzat Ç'ye Yüklendi - Son Dakika
Güncel

Yeşilay Başkanı Behzat Ç'ye Yüklendi

Yeşilay Başkanı Behzat Ç\'ye Yüklendi

Yeşilay Başkanı, elinden içki şişesi düşmeyen bir polisin kahraman olarak lanse edilmesini sert sözlerle eleştirdi.

12.12.2011 12:11

"Elinden içki şişesi düşmeyen bir polisin kahraman olarak lanse edilmesi bir aymazlıktır"

Yeşilay Cemiyeti Genel Başkanı Av. Muharrem Balcı, "Elinden içki şişesi düşmeyen bir polisin kahraman olarak lanse edilmesi, toplumumuza örnek olarak sunulması tam bir aymazlıktır" dedi."

Bağcılar Mahmutbey Kültür Evi'nde 30 okuldan gelen öğrencilere seslenen Yeşilay Cemiyeti Genel Başkanı Av. Muharrem Balcı, hiç kimsenin bir başkasının vücut bütünlüğüne zarar vermeye hakkı olmadığını söyledi.

Bazı anne ve babaların hala çocuklarının yanında sigara içtiğini anlatan Balcı, "Sigara içen insan aydın sayılamaz. Bütün canlıların yaşam hakkı kutsaldır. Masum çocuklarının yaşam hakkına müdahale eden anne babaları bir kez daha düşünmeye davet ediyorum" dedi.

ÇİZGİ FİLMLERDE NEDEN GERÇEK DÜŞMANLAR GÖSTERİLMİYOR?

Çocukları sigara, alkol, kumar, internet bağımlılığı gibi kötü alışkanlıklara karşı uyaran Yeşilay Cemiyeti Genel Başkanı Balcı, "İzlediğiniz çizgi filmlerde dünyayı ele geçirmeye çalışan sanal bir canavara karşı sanal bir kahraman mücadele ediyor. Peki bu çizgi filmlerde neden çocukların gerçek düşmanı olan sigara, alkol üreticileri gösterilmiyor? Hergün binlerce insanın ölmesine neden olan onlar değil mi? Küçücük çocukları hedef alanlar onlar değil mi? Bunların bütün bir insanlığı köleleştirmeyi hedeflediğini göstermek lazım" diye konuştu.

ELİNDEN İÇKİ ŞİŞESİ DÜŞMEYEN KAHRAMAN POLİS!

Bu insanlık düşmanlarına bazı dizi ve filmlerde yardım edildiğini anlatan Balcı, Behzat Ç. dizisini sert sözlerle eleştirdi. Suçlularla mücadele eden polisin topluma örnek olduğunu belirten Balcı, "Ancak bu dizideki kahraman devamlı alkol kullanıyor. Elinden içki şişesi düşmeyen bir polisin kahraman olarak lanse edilmesi, toplumumuza örnek olarak sunulamaz, bu tam bir aymazlıktır. Böyle mi gençlere örnek oluyorlar?" diye sordu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Yeşilay Başkanı Behzat Ç'ye Yüklendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement