Yeşilay Haftası - Son Dakika
Güncel

Yeşilay Haftası

Yeşilay Haftası

Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında, Kadıköy Meydanı'nda "Yeşil Sahne" etkinliği gerçekleştirildi.

05.03.2017 18:58

Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında, Kadıköy Meydanı'nda "Yeşil Sahne" etkinliği gerçekleştirildi.

Bağımlılıklardan uzak durmak ve sağlıklı yaşam için "Sen de söz ver" sloganıyla düzenlenen etkinliğe, Yeşilay Genel Başkanı Mücahit Öztürk, Yeşilay Genel Müdürü Savaş Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri ve Hakan Hatipoğlu, Selim Gülgören, Elif Kaya, Burak Arıkan gibi "Yeşilay dostu" ünlüler katıldı.

Yeşilay Genel Müdürü Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1-7 Mart'ı Yeşilay Haftası olarak her sene coşkuyla kutladıklarını ve bu yıl da 97. kuruluş yılı kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlediklerini söyledi.

Yılmaz, "Bu yıl Kadıköy'de olmamızın en büyük nedeni, biraz halkımızda farkındalık olsun, yaptığımız faaliyetlere onlar da dahil olsun istedik. Burada çocuklara yönelik etkinliklerimiz var. Bize gönülden destek veren ünlülerimiz buraya geliyor. Onlarla söyleşi yapıyoruz. Cam sanatıyla ilgilenen halkımız gelip burada deneyim yaşayabilir. Yine ebru atölyemiz var. Yayınlarımız var. Çocuklara yönelik içeriklerimiz çok fazla. Eğitimcilerimiz ve Yeşilay dostu gönüllülerimizle diğer faaliyetlerimizle halkı bilgilendirdiğimiz standımıza herkesi bekliyoruz." diye konuştu.

Yeşilay Genel Başkanı Öztürk, yönetim kurulu üyeleri, Yeşilay dostu ünlüler, gönüllüler ve çocuklarla 97. kuruluş yılı pastasını kesti.

Etkinlik alanında, iki gün boyunca, söyleşiler, karikatür sergisi, çocuklar için aktivite çadırı, cam ve ebru atölyesi, Yeşilay Ritim Grubu konseri gibi etkinlikler gerçekleştirilecek.

Etkinlikte, Yeşilay'ın bağımlılıklara karşı mizahi açıdan kamuoyunun dikkatini çekmek amacıyla düzenlediği "Uluslararası Yeşilay Karikatür Yarışması" eserleri de sergileniyor. Sergide, 65 ülkeden 510 karikatüristin eseri yer alıyor.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement