Yılbaşı Tatili 4 Güne Çıktı, Tatilciler Harekete Geçti! - Son Dakika
Güncel

Yılbaşı Tatili 4 Güne Çıktı, Tatilciler Harekete Geçti!

Son dakikada tatil planları yapanların tercihi, en çok kayak merkezleri ile termal otellerinden yana oldu.

03.01.2015 10:17

MetGlobal bünyesinde faaliyet gösteren tur operatörü Tatil.com'un 30 Aralık 2014 verilerine göre, 01-04 Ocak için tatil satışları bir hafta öncesine göre yüzde 120 oranında artış gösterdi. Son dakikada tatil planı yapan tatilciler daha çok kayak merkezlerini ve termal otelleri tercih ederken, İzmir ve Antalya gibi sahil bölgelerindeki oteller de popüler seçenekler arasında yer aldı.

Son dakikacılar yeni yılı kayak ve termal otellerinde geçirecek

Tatil satışlarına yönelik yapılan değerlendirmeye göre termal otellerde yüzde 140, kayak otellerinde yüzde 80, sahil bölgelerindeki otellerde ise yüzde 70 artış gözlendi. Yakın bölgelerdeki otelleri tercih edenlerin sayısında da yüzde 40 oranında artış yaşandı.

Tatilini termal tesislerde geçirmek isteyenler ağırlıklı olarak Afyon ve Kızılcahamam'ı, kayak merkezlerindeki otellerde geçirmek isteyenler ise Uludağ ve Kartalkaya'yı tercih ettiler. Side, Belek ve Antalya'daki sahil otelleri ile Abant ve Yalova gibi yakın bölgelerdeki oteller de ilgi odağı oldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yılbaşı Tatili 4 Güne Çıktı, Tatilciler Harekete Geçti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement