Yıldız Çam Özdemir ve Sıtkı Akın Konseri Büyüledi - Son Dakika
Güncel

Yıldız Çam Özdemir ve Sıtkı Akın Konseri Büyüledi

Yıldız Çam Özdemir ve Sıtkı Akın Konseri Büyüledi

75. Yıl Kültür Merkezi'nde düzenlenen konserde sanatçılar birbirinden güzel türküleri seslendirdiler.

07.05.2013 15:51

12. Mersin Uluslararası Müzik Festivali kapsamında düzenlenen "Yörelerimiz Türkülerimiz" programında Ankara THM Topluluğu sanatçılarından Yıldız Çam Özdemir ve Sıtkı Akın verdiği konser izleyicileri büyüledi.

Konserden önce konuşan Mersin Uluslararası Müzik Festivali Sanat Danışmanı Remzi Buharalı Mersin Müzik Festivalini 12 yıldır başarıyla sürdürdüklerini söyledi.

Buharalı, "12 yıl önce başlayan festivalimiz istikrarlı ve kararlı çalışmalarla Mersin ve çevresinde kalmadı, yurdumuzun dört bir yanında duyulan, takip edilen bir festival haline geldi. Hatta bunu da aşan bir duyguyla uluslar arası alanda yakından takip edilen bir festival haline geldi. Ülkemizin ve dünyanın çok değerli sanatçılarının ülkemize bölgemize gelmeleri konser vermeleri çok önemli bir olaydır" dedi.

Konuşmanın ardından sahne alan Türk Halk Müziği sanatçıları Yıldız Çam Özdemir ile Sıtkı Akın yaklaşık 2 saat süren konser verdiler.

Festivalde emeği geçenlere teşekkür eden Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz "Tarsus'ta düzenlenen Türk Halk Müziği konserinde bizlere duygulu ve güzel anlar yaşatan değerli sanatçılarımıza, usta yorumcularımıza ve saz heyetine çok teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

Konsere Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin Uluslararası Müzik Festivali Sanat Danışmanı Remzi Buharalı, Belediye Başkan yardımcısı Kerim Tufan, il genel ve belediye meclis üyeleri, oda ve dernek başkanları, STK temsilcileri ve kalabalık bir dinleyici topluluğu katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yıldız Çam Özdemir ve Sıtkı Akın Konseri Büyüledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement