'Yılın Annesi' Olmayı En Çok O Haketti - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

'Yılın Annesi' Olmayı En Çok O Haketti

\'Yılın Annesi\' Olmayı En Çok O Haketti
12.05.2012 19:15

Kayseri'de geçirdiği trafik kazası nedeniyle eşi yoğun bakımda olan, 1 çocuğu engelli olan kanser hastası Safiye Çevikel'e AK Parti Kayseri Teşkilatı tarafından 'Yılın Annesi' ödülü verildi.

Kayseri'de geçirdiği trafik kazası nedeniyle eşi yoğun bakımda olan, 1 çocuğu engelli olan kanser hastası Safiye Çevikel'e AK Parti Kayseri Teşkilatı tarafından 'Yılın Annesi' ödülü verildi.

AK Parti Kayseri Kadın Kolları tarafından düzenlenen 'Anneler Günü' törenine AK Parti Kayseri milletvekilleri Ahmet Öksüzkaya, İsmail Tamer, Pelin Gündeş Bakır, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, AK Parti Kayseri Kadın Kolları Başkanı Venhar Pakırtaşı ile çok sayıda partili katıldı.

Törende Safiye Çevikel'e 'Yılın Annesi' ödülü verildi. Çevikel'e ödülünü AK Parti Kayseri Kadın Kolları Başkanı Venhar Pakırtaşı takdim etti. Çevikel, "Hepinizin anneler gününü kutluyorum, ayrıca engelli çocuklarım olduğu için de engelliler haftanızı kutluyorum. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan arkamızda olduğu için ona teşekkür ediyorum. Bütün engellileri severek, sayarak, engelli çocuklarımızla her şeyi başaracağımıza inanıyorum. Engellileri engelli olarak görmüyorum. Engelli çocuklarımıza bizim olmasa da her zaman sevgiyle yaklaşmamız gerektiğini düşünüyorum. Beni bu ödüle layık görenlere çok teşekkür ediyorum. Bu kadar zorluğun içinde bu ödül beni çok mutlu etti" diye konuştu.

Pakırtaşı, Çevikle'in, bütün bu zorluklara rağmen annelik görevini yerine getirmeye çalışmasıyla bu ödülü en çok hak edenlerden olduğunu söyledi. 'Cennet anaların ayakları altındadır' sözünü hatırlatan Pakırtaşı, AK Parti hükümetinin, anneleri rahat ettirecek tüm icraatlarda elini taşın altına koyduğunu söyledi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 'Yılın Annesi' Olmayı En Çok O Haketti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement