Yıllar Önce Beni Tayin Ettirmeyenler Şimdi Hesap Veriyor - Son Dakika
Güncel

Yıllar Önce Beni Tayin Ettirmeyenler Şimdi Hesap Veriyor

Yıllar Önce Beni Tayin Ettirmeyenler Şimdi Hesap Veriyor

Kayseri Valisi, 2003 yılında kaymakam olarak atamasının engellendiği söylediği Cumhurbaşkanı'nın memleketine "O zaman beni tayin ettirmeyenler, şimdi hesap veriyor" dedi.

04.09.2012 16:03  Güncelleme: 16:13

Kayseri Valisi Şerif Yılmaz, 2003 yılında kaymakam olarak atamasının engellendiği söylediği Cumhurbaşkanı'nın memleketine, 2012 yılında vali olarak atandığını belirterek, "O zaman beni tayin ettirmeyenler, şimdi hesap veriyor" dedi.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya ve Yönetim Kurulu üyelerini kabul eden Vali Şerif Yılmaz 2003 yılında kente kaymakam olarak atanmasının antidemokratik bir biçimde engellendiğni söyledi. Vali Yılmaz sözlerine şöyle devam etti:

"Beni antidemokratik bir biçimde 2003 yılında buraya tayin ettirmeyenler, şimdi hesap veriyor. Türk demokrasisi gelişti. Bugün ben buraya, Cumhurbaşkanı'nın memleketine vali olarak atandım. Kendi adıma değil ama Türk demokrasisi adına mutluyum"

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri de Sivas'a 4 Eylül törenleri içir giderken, Kayseri Valisi Şerif Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Hisarcıklıoğlu ve beraberindekiler ziyaretin ardından Sivas'a hareket etti. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yıllar Önce Beni Tayin Ettirmeyenler Şimdi Hesap Veriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement