Yılmaz Ailesine, Kent Konseyi'nden Plaket - Son Dakika
Güncel

Yılmaz Ailesine, Kent Konseyi'nden Plaket

Yılmaz Ailesine, Kent Konseyi\'nden Plaket

Uşak'ta, beyin ölümü gerçekleştikten sonra 19 yaşındaki Tevfik Yılmaz'ın tüm organlarını bağışlayan Yılmaz ailesine Uşak Kent Konseyi tarafından yılın ailesi ve yılın annesi plaketi verildi.

21.05.2012 19:16

Uşak'ta, beyin ölümü gerçekleştikten sonra 19 yaşındaki Tevfik Yılmaz'ın tüm organlarını bağışlayan Yılmaz ailesine Uşak Kent Konseyi tarafından yılın ailesi ve yılın annesi plaketi verildi.

Atatürk Mahallesi 4'üncü Duygu Sokak'taki Mehmet ve Emine Yılmaz çiftinin evlerine giden Uşak Organ Nakil Koordinatörü ve Uşak Kent Konseyi Başkanı Dr. Zafer Aydın ile Kent Konseyi yönetim kurulu üyeleri ve kardeşi Ahmet Kaya'nın tüm organlarını bağışlayan Fadime Çil, Yılmaz ailesini ziyaret edip, aileye yılın ailesi ve Emine Yılmaz'a da yılın annesi plaketi verdi. Uşak Organ Nakil Koordinatörü ve Uşak Kent Konseyi Başkanı Dr. Zafer Aydın, 'Ben de bir babayım. Babalar da en az anneleri kadar evlatlarına düşkündür. Evlatlarının hayatlarına önem verir. Kent Konseyi olarak Yılmaz ailesini yılın ailesi ve yılın annesini seçtik. Geçtiğimiz anneler gününde de yılın annesi seçtiğimiz kardeşi Ahmet Kaya'nın tüm organlarını bağışlayan Fadime Çil'e de çiçek verelim istedik. Ben Yılmaz ailesine sonsuz şükranlarımı sunuyorumö dedi.

BABA, 'ORGAN BAĞIŞI SAYESİNDE AYAKTAYIZö

Yılın ailesi plaketini alan baba Mehmet Yılmaz, 'Oğlumuzun beyin ölümü gerçekleştiğinde doktorlarımız bize organ bağışından bahsedemedi. Aile olarak doktorlarımızın bakışlarından, hal ve hareketlerinden organ bağışı istediklerini anladık. ve organ mı istiyorsunuz dediğimizde 'Evet' de diyemeyince o anda doktorlar da biz de donduk kaldık. Sonra bir karar alarak organ bağışında bulunmak istediğimizi söyledik. Çocuğumuzun organlarını bağışladık. Bundan dolayı mutluyum, başkalarına da tavsiye ederim. Organ bağışında yerinde ve zamanında karar çok önemli. Vatandaşların özellikle anne ve babaların bu konuda doğru karar vermelerini istiyorum. Kararsız kalmasınlar. Biz şuanda dik ve yürekli bir şekilde ayakta durabiliyorsak organ bağışından dolayıdır. Mutluluk yaşıyoruz ama üzüntümüz de mutluluğumuz da büyük. Bu başka bir duygu. Bu olayı yaşamayan bilemezö dedi. Uşak Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nesrin Okan da anne Emine Yılmaz'a yılın annesi plaketini verdi. Anne Emine Yılmaz, 'Benim oğlum bir taneydiö dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yılmaz Ailesine, Kent Konseyi'nden Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement