Yolcu Otobüsü ile Tır Çarpıştı: 17 Yaralı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Yolcu Otobüsü ile Tır Çarpıştı: 17 Yaralı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Görüntü Dökümü : Kaza yerinden detaylar Kaza yapan otobüsten detaylar Erzincan'da yolcu otobüsü ile tır çarpıştı: 17 yaralı -Erzincan'da yolcu otobüsü ile tırın çarpışması sonucu 17 kişi yaralandı Erzincan'da yolcu otobüsü ile tırın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 17 kişi yaralandı.

Görüntü Dökümü :

Kaza yerinden detaylar

Kaza yapan otobüsten detaylar

Erzincan'da yolcu otobüsü ile tır çarpıştı: 17 yaralı

-Erzincan'da yolcu otobüsü ile tırın çarpışması sonucu 17 kişi yaralandı

Erzincan'da yolcu otobüsü ile tırın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 17 kişi yaralandı.

Erzincan- Sivas karayolunun 60'ıncı kilometresi Alacaatlı köyü mevkisinde, İstanbul'dan Erzurum'a giden Kadir Akdemir yönetimindeki 25 SH 880 plakalı yolcu otobüsü, aynı istikamette seyreden Adil Özşahin idaresindeki 76 DH 146 plakalı tıra arkadan çarptı.

Yolcu otobüsü, karlı ve buzlu olan yolda çarpmanın etkisiyle şarampole devrildi. Kazada, yolcu otobüsünde bulunan 46 yolcudan 17'si yaralandı.

Yaralıların 5'i Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, 12'si ise Refahiye Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Kaynak: AA