Yolcu Otobüsünde 6 Kilo Esrar Ele Geçirildi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Yolcu Otobüsünde 6 Kilo Esrar Ele Geçirildi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Mersin'in Silifke ilçesinde jandarma ekipleri, bir yolcu otobüsünde yaptıkları aramada 6 kilo esrar maddesi ele geçirdi.

Mersin'in Silifke ilçesinde jandarma ekipleri, bir yolcu otobüsünde yaptıkları aramada 6 kilo esrar maddesi ele geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, Mersin'den Konya'ya gitmek için yola çıkan bir yolcu otobüsünde uyuşturucu madde sevkiyatı yapılacağı ihbarını alan jandarma ekipleri, iki şahsı takibe aldı. Mersin otogarından itibaren kamerayla takibe alınan şahısların içinde bulunduğu otobüs Atakent beldesinde durduruldu. Jandarma narkotik köpekleri Flaş ve Vahdet'in de katıldığı aramada koltuk altına gizlenmiş çanta içerisinde 6 kilo esrar maddesi ele geçirildi.

Olayla ilgili gözaltın alınan Yılmaz Ö. (37) ve Mehmet K. (47) sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. - MERSİN

Kaynak: İHA