Yozgat'ta Kurumlara Bin 750 Geçici İşçi Alınacak - Son Dakika
Son Dakika Logo

Yozgat'ta Kurumlara Bin 750 Geçici İşçi Alınacak

Yozgat\'ta Kurumlara Bin 750 Geçici İşçi Alınacak
27.02.2017 14:37

Yozgat İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından yürütülen Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında, il genelinde bin 750 işçi istihdam edileceği bildirildi.

Yozgat İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından yürütülen Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında, il genelinde bin 750 işçi istihdam edileceği bildirildi.

İŞKUR İl Müdür Vekili Zarife Başer, gazetecilere yaptığı açıklamada, TYP kapsamında belediyeler, il özel idaresi, müftülük, Bozok Üniversitesi gibi kurumlarda 6 ay süreyle geçici işçi istihdam edileceğini belirtti.

İş imkanı için başvuruların başladığını ve 3 Mart'ta sona ereceğini kaydeden Başer, "TYP kapsamında çalışmak isteyen vatandaşlarımız İŞKUR'a şahsen veya www.iskur.gov.tr adresinden müracaatlarını yapabilecek. Yerleştirme ise noter huzurunda kura çekme yöntemiyle yapılacak." diye konuştu.

Başer, TYP kapsamında yapılacak alımlar için kadınlar, engelliler, hükümlüler, terör mağdurları ve 35 yaş üstü kişiler için bir liste, 35 yaş altı kişiler için ise diğer bir liste oluşturulacağını dile getirerek, "Birinci liste tamamlanmadan ikinci listeye geçilmeyecek. Toplamda bin 750 kişi istihdam edilecek." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yozgat'ta Kurumlara Bin 750 Geçici İşçi Alınacak - Son Dakika


Advertisement