
Yozgat'ta Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı lise öğrencilerinin kaldığı yurtta şiddetli patlama meydana geldi. Pansiyonun banyosunda meydana gelen patlamanın etkisiyle banyonun duvarı yıkılırken camlar ve kapılar parçalandı.
ÖĞRENCİLERİN UYUYOR OLMASI FACİAYI ÖNLEDİ
Yozgat'ta Milli Eğitim Müdürlüğüne ait lise öğrencilerinin kaldığı erkek pansiyonunda gece saat 03: 00 sıralarında şiddetli bir patlama meydana geldi. Patlamanın banyoda bulunan termosifondan kaynaklandığı belirtilirken, patlamanın şiddetinden banyo duvarı banyonun bölümleri yıkılırken, duvardaki fayanslar, kapı ve pencereler parçalandı. Öğrencilerin o saatte uykuda olması ve banyoya bitişik iki odanın boş olması faciayı önledi.
PATLAMA SESLERİ İLE UYANDILAR
Patlamadan sonra görevliler pansiyonu boşaltırken, olay yerine polis, 112 acil servis ambulansı, itfaiye ve doğalgaz görevlileri geldi. Öğrenciler gece şiddetli bir patlama sesiyle uyandıklarını ve camların yerde olduklarını gördüklerini söyledi. Yapılan incelemenin ardından öğrenciler tekrar pansiyona alındı.
SIKIŞAN BUHAR SEBEP OLDU
Patlamanın açık kalan termosifonda sıkışan buhardan kaynaklandığı belirtildi. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.
Son Dakika › Güncel › Yozgat'ta Öğrenci Yurdunda Şiddetli Patlama Meydana Geldi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.