Yüksekova'da Hasarlı Binaları Yıkım Çalışmalarına Yeniden Başlandı - Son Dakika
Güncel

Yüksekova'da Hasarlı Binaları Yıkım Çalışmalarına Yeniden Başlandı

Yüksekova\'da Hasarlı Binaları Yıkım Çalışmalarına Yeniden Başlandı

HAKKARİ'nin Yüksekova İlçesi'nde hendek ve barikatların kaldırılması için başlatılan operasyonlar sırasında ağır hasar gören binaların yıkım çalışmalarına havaların ısınmasıyla birlikte yeniden başladı.

06.04.2017 12:15

HAKKARİ'nin Yüksekova İlçesi'nde hendek ve barikatların kaldırılması için başlatılan operasyonlar sırasında ağır hasar gören binaların yıkım çalışmalarına havaların ısınmasıyla birlikte yeniden başladı.

Kazılan hendek ve oluşturulan barikatların kaldırılması için Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde 13 Mart 2016'da sokağa çıkma yasağı ilan edilerek operasyonlara başlandı. Operasyonların tamamlanmasının ardından ilçenin yaraları sarılmaya çalışılırken, geçen yıl ağır hasar gören binaların da yıkımına başlandı. Ancak kış mevsiminin gelmesiyle beraber yıkımlara ara verildi. Havların ısınmaya başlaması ile çalışmalara yeniden devam edildi. Yıkım ekipleri, Yeşildere mahallesinde bu yılın ilk yıkım çalışmasına başladı. Yetkililer şu ana kadar 10 hasarlı binanın yıkıldığını belirterek çalışmalarına bitinceye kadar devam edeceklerini söyledi.

- Hakkari

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yüksekova'da Hasarlı Binaları Yıkım Çalışmalarına Yeniden Başlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement