Yunan Basın Çalışanları 4 Saatlik İş Bırakma Eylemi Yaptı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Yunan Basın Çalışanları 4 Saatlik İş Bırakma Eylemi Yaptı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Yunan Basın Çalışanları 4 Saatlik İş Bırakma Eylemi Yaptı
 Güncelleme: 

Yunan basın mensupları, Gazeteciler Sosyal Güvenlik Hizmetleri Birliği'nin genel kurul toplantısına katılım için 4 saatlik iş bırakma eylemi gerçekleştirdi. Bu süre zarfında yazılı ve görsel basında haber akışı durdu, televizyonlarda eski programlar tekrar yayınlandı ve web siteleri yeni haberler eklenmedi.

Yunan basın mensupları 4 saatlik iş bırakma eylemine giderken, yazılı ve görsel basında haber akışı durdu.

Basın çalışanları birlikleri, Gazeteciler Sosyal Güvenlik Hizmetleri Birliğinin (EDOEAP) bugün düzenleyeceği genel kurul toplantısına katılım için 4 saatlik iş bırakma eylemi ilan etti.

İş bırakma eylemi kapsamında Yunan Devlet Ajansı AMNA ve Yunan Devlet Televizyonu ERT de dahil olmak üzere yazılı ve görsel basın kuruluşları haber akışına yerel saatle 11.30'dan 15.30'a kadar ara verdi.

Televizyonlarda, eski programların tekrarı verilirken, web siteleri ise haberlerine yenilerini eklemedi.

Kaynak: AA