Yunuslar Çukurdan Kaçarken Kaza Yaptı - Son Dakika
Güncel

Yunuslar Çukurdan Kaçarken Kaza Yaptı

Yunuslar Çukurdan Kaçarken Kaza Yaptı

Ataşehir'de, devriye görevi yapan Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı motorize ekip, yoldaki çukurdan kaçmak isterken kaza yaptı.

22.01.2013 17:59

Ataşehir'de, devriye görevi yapan Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı motorize ekip, yoldaki çukurdan kaçmak isterken kaza yaptı. Kazada Alper Arslan ile Eren Deliçalı adlı polis memurları hafif şekilde yaralandı.

Kaza, saat 16.00 sıralarında, Küçükbakkalköy Mahallesi Ahmet Yesevi Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, "Yunus" olarak bilinen İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı 48839 kodlu motorize ekip devriye görevi yaparken, motosikleti kullanan Eren Deliçalı, yol üzerinde gördüğü çukurdan kaçmak isterken hakimiyeti kaybetti. Bir anda kontrolden çıkan motosiklet kaldırıma çarparak devrildi. Kazada, Eren Deliçalı ile arkasında oturan meslektaşı Alper Arslan hafif şekilde yaralandı.

Kazayı gören diğer meslektaşları hemen durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Bu sırada yoldan geçmekte olan bir doktor da yaralı polis memurlarına olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Yaralılar olay yerine gelen iki ayrı ambulansla Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Kazayı gören Erdem Yavru, motorun biraz hızlı ilerlediği sırada yoldaki çukurdan kaçmak istediğini belirterek "Motor sendeledi ve kaldırma çarptı. Polisler yaralandı. Müdahale edebileceğimiz bir durum yoktu. Hiç kıpırdayamıyorlardı. Ambulansın gelmesini bekledik" dedi.

(BB) - İstanbul/ Ataşehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yunuslar Çukurdan Kaçarken Kaza Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement