Yürüyüş Grubu Kayboldu - Son Dakika
Güncel

Yürüyüş Grubu Kayboldu

Yürüyüş Grubu Kayboldu

Marmaris'te yürüyüşe çıktıktan sonra kendilerinden haber alınamayan gruptaki kadına sabah saatlerinde ulaşıldı.

03.12.2012 11:05  Güncelleme: 11:52

Marmaris'te yürüyüşe çıktıktan sonra kendilerinden haber alınamayan gruptaki kadına sabah saatlerinde ulaşıldı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, dün Beldibi beldesinin Gökbel mevkisindeki ormanlık alanda kaybolan 5 kişiden biri olan Elvan Kargın'a (42) ulaşmak için yürütülen arama çalışmalarına sabah erken saatlerde yeniden başlandı. AKUT ekibi, dağcılar, köylüler ve yakınlarının katıldığı arama çalışmalarının ardından Elvan Kargın'a, sabah saatlerinde ulaşıldı. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Kargın'ın yaklaşık 2 saat içinde orman yoluna indirilerek sağlık kontrolü için Marmaris Devlet Hastanesi'ne götürüleceği öğrenildi.

Bölgeye gelerek çalışmalar hakkında bilgi alan Marmaris Kaymakamı Ali Galip Saral, gazetecilere yaptığı açıklamada, kayıp ihbarının alınmasının ardında ekiplerin her türlü imkanı seferber ederek arama çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi. Yürüyüş grubunun bir kişi haricinde güvenli şekilde indirildiğini belirten Saral, "Kendisinden haber alınamayan bir kişiye sabah saatlerinde ulaşıldı. Olayı sürekli takip ediyorduk. Ekipler Kargın'ı güvenli şekilde aşağı indirerek gerekli sağlık kontrollerini yapacak" dedi.

Marmaris Vergi Dairesi'nde çalıştıkları öğrenilen 7 kişilik grup, dün Beldibi beldesi Gökbel mevkisindeki ormanlık alanda yürüyüşe çıkmış, ormanın içlerine doğru ilerleyen ve birbirlerinden uzaklaşan gruptan 5 kişi, havanın kararmasının ardından yönlerini kaybetmişti. Gruptakilerin cep telefonu ile AKUT Marmaris birimine ulaşıp yardım istemesi üzerine harekete geçen ekipler, gruptakilerden 4'üne ulaşmış, Elvan Kargın ise bulunamamıştı.

Muhabir: Levent Kişi/ Utku Uçrak/ Güç Gönel

Yayıncı: Tuncer Çetinkaya - MUĞLA

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yürüyüş Grubu Kayboldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement