Yusuf İncecik Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Yusuf İncecik Seçim Sonuçları

Yusuf İncecik Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde İyi Parti SİİRT ŞİRVAN belediye başkan adayı olan Yusuf İncecik isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

31 Mart seçimlerinde İyi Parti SİİRT ŞİRVAN belediye başkan adayı olan Yusuf İncecik isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. SİİRT ŞİRVAN ilçesinde toplam 6 aday ile yarışan Yusuf İncecik isimli İyi Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde İyi Parti SİİRT ŞİRVAN adayı Yusuf İncecik kimdir? İyi Parti SİİRT ŞİRVAN adayı Yusuf İncecik yüzde kaç oy aldı?

Yusuf İncecik Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde İyi Parti SİİRT ŞİRVAN belediye başkan adayı olarak gösterilen Yusuf İncecik ŞİRVAN ilçesinde % 1,68 oranında oy almıştır. ŞİRVAN ilçesinde % 1,68 oranında oy olan Yusuf İncecik adlı İyi Parti adayı toplamda 33 adet oy sayısına ulaştı.

Yusuf İncecik Kimdir?

Yusuf İncecik, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'nde İYİ Parti'nin Siirt Şirvan Belediye Başkan Adayı gösterildi.

SİİRT ŞİRVAN ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Yusuf İncecik Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement