Zabıta Amiri, Bulduğu Cüzdanı Sahibine Teslim Etti - Son Dakika
Güncel

Zabıta Amiri, Bulduğu Cüzdanı Sahibine Teslim Etti

Zabıta Amiri, Bulduğu Cüzdanı Sahibine Teslim Etti

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde zabıta amiri Şadi Yılmaz, içerisinde bir miktar artık tedavülde olmayan Yugoslavya dinarı bulunan cüzdanı sahibine teslim etti.

25.04.2016 16:05

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde zabıta amiri Şadi Yılmaz, içerisinde bir miktar artık tedavülde olmayan Yugoslavya dinarı bulunan cüzdanı sahibine teslim etti. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Şadi Yılmaz'ı davranışı nedeniyle tebrik ederek, altınla ödüllendirdi.

Gebze Eskiçarşı bölgesinde denetimlerde bulunan zabıta komiseri Şadi Yılmaz, içerisinde bir miktar Yugoslavya dinarı bulunan cüzdanı buldu. İçerisindeki kimliklerden sahibi belirlenerek cüzdan Necati Yarıcı'ya teslim edildi. Necati Yarıcı zabıta amirine davranışı nedeniyle teşekkür etti. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker davranışı nedeniyle Şadi Yılmaz'ı altınla ödüllendirdi. Çarşı Zabıta Amiri Şadi Yılmaz'ı tebrik eden Başkan Köşker, "Gebze Belediyesi zabıtasına yakışan bir davranışta bulunan zabıta amirimizi tebrik ediyorum. Sergilediği bu davranışla kurumumuzun güvenirliliğini pekiştirmiş oldu. Bizim için vatandaşımızın güven duygusunu kazanmak her şeyden önemli" diye konuştu.

- Kocaeli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zabıta Amiri, Bulduğu Cüzdanı Sahibine Teslim Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement