Zabıtaya Etik Kurallar Semineri - Son Dakika
Güncel

Zabıtaya Etik Kurallar Semineri

Zabıtaya Etik Kurallar Semineri

Şanlıurfa'da zabıta personeline yönelik "Etik Kural ve Yasal Mevzuat" konularında eğitim semineri verildi.

09.03.2015 10:34

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı bünyesinde görev yapan personele yönelik "Etik Kural ve Yasal Mevzuat" konularında eğitim semineri verildi.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen seminer, Şair Nabi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Seminerde zabıtaya mevzuat kanun ve yönetmeliklerinde yapılan değişiklikler hakkında bilgiler verildi.

Seminere Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar, Zabıta Daire Başkanı Mehmet Burak Küçük, İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Mahmut Atçı, Zabıta Şube Müdürü Ahmet Türe, Zabıta Trafik Şube Müdürü Adnan Okan, Zabıta Güvenlik Şube Müdürü İsmail Mermertaş Strateji Geliştirme Müdürü Bahri Erbil ile Zabıta Daire Başkanlığı bünyesinde görev yapan Zabıtalar katıldı.

Zabıta teşkilatının Osmanlı'dan günümüze gelişinin sine vizyon gösterisiyle anlatıldığı seminerde yaptıkları 10 aylık çalışmaları anlatan Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Mehmet Burak Küçük "Zabıta teşkilatımızın stratejik hedefi ilimizde esenlik, huzur ve düzeni sağlayarak kentin disiplinli bir şekilde kalmasını sağlamaktır" dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı Avukat Lamih Çelik ise seminerde zabıta görevlilerine Büyükşehir yasasıyla birlikte değişiklik yapılan bazı kanun ve zabıta mevzuatı hakkında ayrıntılı bilgi verdi.

Seminer'in diğer konuşmacısı Eğitim Uzmanı Mehmet Sarmış ise, "İnsanlar tek başına yaşamıyor. İnsanlar toplu olarak yaşıyor. Birbirleriyle iletişim halinde oluyorlar. Bu iletişimde her kes üzerine düşeni yaparsa kolaylık sağlanıyor" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Zabıtaya Etik Kurallar Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement